Имайки предвид съмнителната слава на самопровъзгласилата се за модел Моника,

...
Имайки предвид съмнителната слава на самопровъзгласилата се за модел Моника,
Коментари Харесай

Феновете на Андреа: Моника ще те направи проститутка!

Имайки поради съмнителната популярност на самопровъзгласилата се за модел Моника, те са уверени, че Андреа ще тръгне по нейните стъпки. От години слуховете мълвят и стават все по-упорити, че Валериева предлага платени секс услуги на богаташи в чужбина.

След като се раздели с Кубрат Пулев Андреа е непрекъснато в компанията на Моника. Двете се накъсаха да споделят фотоси от Италия, а от известно време приятелките се подвизават в Дубай.

Запознати споделят, че певицата се е закачила за Моника, с цел да не мисли за раздялата с Кобрата след която е очевидно депресирана и посърнала.

Според абсурден слух Моника и Андреа пътуват дружно в чужбина, тъй като Валериева и е уреждала платени задължения. Навремето същото Моника правеше с приятелката си Велина Узунова. Мястото на Узунова в този момент е заето от Андреа.

През последните години певицата има извънредно редки участия по кръчми и нощни заведения, от което следва, че приходите и са алегорични. Близки до Андреа даже настояват, че тя е в на практика банкрут.

Затова воаяжите с Моника в чужбина на процедура може би се оказват единствения й по – сериозен източник на приходи, разясняват в светските среди.

Именно това тормози почитателите на Андреа, които изрично предизвестяват любимката си: „ Пази се от Моника, ще те направи проститутка”.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР