Имайки предвид развитието на соларните технологии през последните години, е

...
Имайки предвид развитието на соларните технологии през последните години, е
Коментари Харесай

JBL подготвя първите си слушалки със соларни батерии

Имайки поради развиването на слънчевите технологии през последните години, е необичайно, че към момента не виждаме доста потребителски джаджи с фотоволтаични кафези.

На пазара сега има клавиатури, калкулатори и даже смарт часовници, които се зареждат от слънцето, само че пък към момента не сме видели подобен смарт телефон да вземем за пример.

Наскоро обаче научихме, че JBL приготвя артикул със слънчеви кафези, който може би в никакъв случай няма да ни се постанова да зареждаме.

Става въпрос за слушалки, чиято диадема съставлява дребен и огънат слънчев панел, който по думите на JBL може да се зарежда и на закрито, без директна слънчева светлина.
 Снимка 458043

Слушалките се споделят Reflect Eternal и съумяха да привлекат 174% повече вложения в IndieGoGo от в началото заложената от JBL целева сума.

При цялостна липса на слънчева светлина Reflect Eternal могат да устоят на до 24 часа музика.

При единствено два и половина часа светлина дневно потребността от зареждане с USB отпада, защото за към 150 минути батерията в слушалките набира задоволително заряд за непрекъснато слушане в продължение на 24 часа.
 Снимка 458042

Освен това слушалките се интегрират с Гугъл Assistant и Alexa и позволяват избрани звуци от външната среда, с цел да държат слушащия във връзка със протичащото се към него.
 Apple AirPods Pro, Samsung Galaxy Buds и кой е най-хубавият модел слушалки
AirPods Pro против Galaxy Buds - кой е по-добрият модел

Какво е мнението на Consumer Reports

Засега слушалките могат да бъдат закупени на промоционална цена от 100 $, а след приключването на акцията цената ще се усили с още 30 $.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР