Имате приятелки, които винаги прекарват много повече време пред огледалото,

...
Имате приятелки, които винаги прекарват много повече време пред огледалото,
Коментари Харесай

3-те най-суетни зодии

Имате приятелки, които постоянно прекарват доста повече време пред огледалото, от останалите, нали? Те могат даже единствено да се оглеждат с часове, просто харесват външния си тип и постоянно наподобяват съвършено. Всъщност тук има доста огромно въздействие зодиакалния знак и ние знаем тъкмо кои зодии прекарват най-вече време пред огледалото и могат да се подготвят с часове.

Овен
Те извънредно доста държат на външния си тип и тъкмо поради това могат да прекарат извънредно доста време, приготвяйки се за излизане. Те са доста упорити и в случай че нещо не им харесва, ще го трансформират стотици пъти, до момента в който не стане съвършено. Представителките на тази зодия обичат да се глезят, изключително когато става въпрос за разкрасяване. Готови са да дадат и последните си пари, стига да са сигурни, че ще са съвършени. Техните „ 10-минути “, в действителност постоянно се трансформират в най-малко половин час. Овните обожават да се гледат в огледалото и да се радват на визията си. Факт е обаче, че в действителност могат да се поддържат и постоянно наподобяват прелестно. Те знаят тъкмо какво ще им отива, по какъв начин да го създадат и какво ще им е нужно. И въпреки всичко, след всичкото това гласене се оказва, че чакането си е заслужавало.
Близнаци
За тях външният тип е извънредно значим. Не единствено техният, само че и на останалите. Не се учудвайте, в случай че постоянно чувате представители на тази зодия да разясняват външния тип на хората, просто това е единственото, което им прави усещане. Понякога даже не обръщат внимание на чертите от характера, което е тяхното отрицателно качество. Те чакат всички да държат на външния си тип тъкмо толкоз, колкото и те самите, та даже и повече. Докато не придобият визията, която желаят, те няма да се отлепят от огледалото, без значение какъв брой хора ги чакат. В никакъв случай няма да излязат от вкъщи си във тип, който не им харесва. Трябва всичко да е изпипано и съвършено, в противоположен случай просто ще се откажат да излязат.
Скорпион
Те са едни от най-красивите дами и има причина за това, несъмнено отделят доста време за поддръжката на външния си тип. Точно поради това постоянно наподобяват толкоз ослепително и са толкоз магнетични. Представителките на тази зодия са доста суетни и нормално имат извънредно доста гримове, облекла, обувки и аксесоари. Те просто се стремят всичко да е съвършено и не вършат никакви взаимни отстъпки с външния си тип. Никой не може да отхвърли, че тези дами наподобяват в действителност доста добре, само че дано не забравяме, че влагат в действителност доста време в тази задача. Те също няма да излязат на никое място, до момента в който не се подготвят изцяло, за това няма смисъл да ги пришпорвате. Скоприоните са способни да се преоблекат няколко пъти, да сменят грима си няколко пъти и даже да измият косата си и да създадат прическата си още веднъж, в случай че нещо не им подхожда.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР