Имате поставена диагноза доброкачествена хиперплазия на простатата. Медикаментите, които доскоро ви

...
Имате поставена диагноза доброкачествена хиперплазия на простатата.
Медикаментите, които доскоро ви
Коментари Харесай

Кога да се консултирате за лазерна хирургия на простатата?

Имате сложена диагноза " доброкачествена хиперплазия на простатата ". Медикаментите, които до неотдавна ви помагаха, към този момент нямат стремежи резултат и уринирането е затруднено, със слаба бликам или на капки. Имате хронична или остра задръжка на урина. Нощните ставания надвишават 2 пъти. Съобразявате всяко излизане от у дома с съществуване на тоалетна по маршрута. Поставен ви е непрекъснат катетър.
Едно часова интервенция с възвръща естественото и пълноценно уриниране.

Проблемите с уринирането са всекидневие за огромна група от мъжете над 50. Когато повода е увеличена простата, е безспорната опция на обичайна интервенция.

Тулиум лазер с мощ 200 вата e лазерна система от най-голям клас, с която простатната жлеза се изпарява бързо и без контузия. Освен това, съпоставена с другите лазерни технологии за простатна хирургия, има и най-висока точност при навлизане - единствено 0,2 мм, което го прави най-щадящ към прилежащите тъкани. Тулиум 200 вата е предложен от Европейската и Американската урологични асоциации за работа с всевъзможни размери на простатата. А голямото му преимущество е, че, без значение от размера на жлезата, тя се отстранява посредством изпаряване - най-безрисковата техника на осъществяване в лазерната хирургия във връзка с следващи затруднения. Екипът от експерти е с максимален опит у нас при всекидневен цикъл на работа с всички урологични лазери. За мъжете, минали изпаряване на простатата, резултататът е връщане на чувствата от младостта - мощна и без усложнения бликам на урината, изцяло изпразнен пикочен мехур, последователно намаляващи нощни ставания. При съществуване на непрекъснат катетър след интервенцията същият дефинитивно се отстранява.

В   се организира ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА с включени: консултация с уролог, премерване на размера, премерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА.

В Лейзър Мед - София резултатът от ПСА е подготвен преди прегледа.

4 филиала в България и Сърбия. Най-голям опит в лазерната хирургия на простатата. Първокласна техника.

тел. 02 4 760 760

моб. 089 952 11 01

 

ОЩЕ В ЛЕЙЗЪР МЕД:
НОВО терапия с   се оправя с всеки вид болежка
Бързо се разсейват уплътненията в мускулите и схващанията, усъвършенства се храненето на тъканите, усилва се размерът на придвижванията, покачва се издържливостта на натоварвания. Процедурите се правят с инсталация със смарт-фокусирана сила, която разрешава да се третират както повърхностни, по този начин и дълбочинни зони, генериращи болежка. Едновременно с премахването на болката се подтикват и естествените оздравителни процеси на организма.

 

* наличие на Лейзър Мед
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР