Имате партньор, но нямате проблем да добавите още някого във

...
Имате партньор, но нямате проблем да добавите още някого във
Коментари Харесай

Българин създаде мобилно приложение за групов секс

Имате сътрудник, само че нямате проблем да добавите още някого във връзката си? Мобилно приложение за онлайн срещи предлага тъкмо това, а неговият основател е българин. “Feeld е като огромна поляна, на която да се чувстваш свободен да опознаваш себе си ", споделя основателят на приложението Димо Трифонов.
Той е родом от Елена. “Живял съм в Ямбол, след това едно село покрай Ямбол, по-късно в Лясковец, за 1-2 години бях в София и по-късно отпътувах за Лондон ", споделя Димо. Докато е възпитаник в Лясковец, стартира да се занимава интензивно с графичен дизайн и качва всичките си работи в интернет.

“В дребния град няма доста с какво да се занимаваш. Или пушиш, или пиеш, а аз седнах пред компютъра и по този начин още на 17 година получих оферта за работа в София ", споделя Димо Трифонов. Щом приключва гимназия, отпътува за столицата, където стартира да работи като графичен дизайнер в рекламна организация.

Вече от 7 години живее в Лондон, където отива, тъй като получава предложение за работа в анимационното студио ManvsMachine, а след време се мести в друго студио. “Работил съм за Microsoft, Nokia, Airbnb, Logitech ", споделя Трифонов.

Междувременно стартира да създава приложението за запознанства, което медии като “Гардиан " и “Дейли мейл " назовават - първото мобилно приложение за тройки. Прави приложението в отговор на писмо от приятелката си, с която са дружно от 5 година “Тя се опитваше да ми каже, че изпитва усеща към момиче, обаче не знаеше по какъв начин да го направи и ми беше написала писмо. Много се впечатлих, че я е боязън да приказва за това. Помислих си, че едва ли единствено ние сме в сходна обстановка ", споделя Димо.

Разравя се из интернет и намира няколко съмнителни уеб страницата от 90-те години за по-разкрепостени двойки. Решава да направи той уебсайт за запознанства на хора във връзка, които желаят да се срещат с други. “Два дни откакто сътворих уеб страницата, бяха писали за него “Дейли мейл ", “Таймс " и други медии ", споделя Димо. За половин година се събират към 50 хиляди консуматори и Трифонов взема решение, че е време това да прерасне в мобилно приложение. Успява да откри вложители и за 5 месеца приложението е основано.

“Още първия път, като го пуснахме, безусловно всичко се скапе. Сървърите ни паднаха, хората не можеха да се записват. Трябваха ни още пари, с цел да оправим проблемите ", споделя Трифонов. Така през януари 2016 година се появява основният вложител в плана - венецуелец, който дава половин милион $. Приложението се съживява и сега Feeld прави по 2 млн. $ на година. От всички 15 души, които поддържат приложението, няма началник, няма и офис.

Всеки може да работи отвред и никой никого не командва. “Решили сме да я няма тази пирамидална система като в огромните компании ", споделя Димо.

Тепърва мобилното приложение за запознанства търпи развиване. След месец част от приходите му ще отиват за организации, които работят в региона на половото обучение. “Всички държавни управления, в това число и в Англия подценяват половото обучение, по тази причина доста от хората се опасяват от желанията си ", споделя основателят на Feeld. Дори сега създава списание за полово обучение, което изначало ще стартира като онлайн издание и ще се споделя Mal.

Feeld е първото приложение за полигамия и намиране на хора за тройка, само че Трифонов не дефинира творението си като средство единствено за секс. Той счита, че то е метод разкрепостени хора да се срещат между тях и да намират схващане за своята половост, а не да бъдат осъждани за ориентацията си. “Имам една другарка от Йордания, която е доста религиозна и остана девствена до 27-ата си годишнина. Тя сподели, че се усеща доста удобно да употребява приложението, тъй като се среща с хора, които са доста отворени към другите. Обикновено хората биха ѝ споделили: “Как може до 27 години да не си правила секс? Ти естествена ли си? ", споделя Димо.

За него запознанствата онлайн са нещо изцяло обикновено и ги счита за неизменима част от бъдещето ни. Той самият стартира да се среща с девойки от интернет още когато е младеж, написа " 24 часа ". Спомня си, че с една от първите си приятелки се срещат в чат. “В общности като Лондон, където всичко е за да изкараш пари, просто нямаш избор. Нямаш време да отидеш на бар или кафе, с цел да се запознаеш с някого. Затова влизаш в приложението, намираш човек, разбирате се за среща и готово ", споделя Димо и прибавя, че онлайн запознанствата са още един метод да намериш индивида до себе си. Освен че може да нямаш време за срещи, може и да не се чувстваш сигурен в връзката си със срещуположния пол. Така интернет ти дава опцията да добиеш кураж в общуването си с човек от другия пол, счита Трифонов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР