Имате нужда от Rolls-Royce, но не искате да платите между

...
Имате нужда от Rolls-Royce, но не искате да платите между
Коментари Харесай

Това е най-скъпият автомобил, продаван в България. И дори не е чисто нов

Имате потребност от Rolls-Royce, само че не желаете да платите сред $500 000 и $730 000 за чисто нов Ghost? Решение има. Официалният вносител на BMW и MINI в България " М-Кар София " предлага използван подобен на надалеч по-ниска цена. От предходната година представителят извършва функционалностите и на формален сервиз на Rolls-Royce у нас.

Изключително първокласният Ghost е на 14 500 км, написа Automedia. Цената му е малко под €250 000 без Данък добавена стойност. Но против тази сума стои много дълъг лист от екстри - както и цялостна история и гаранция за оригиално обслужване.
 Снимка 419878
Източник:

Екстрите на първокласния модел включват панорамен стъклен покрив, вентилирани и отопляеми седалки и начело, и откъм гърба, масажна функционалност за пасажерите, монограм на RR във всички подглавници, ефирен тунер. Задните седалки са с " театрална " настройка вместо общоприетите вид " пейка ", и могат да се отделят от водача с шумозаглушаваща стъклена стена. Интериорът е изпълнен в арктическо бяло и моряшко сино (navy blue).
 Снимка 419876
Източник:

Задвижва се от бензинов V12 мотор с 48 клапана, 570 конски сили мощ и 820 нютонметра оптимален въртящ миг. Ускорението от 0 до 100 км/ч лишава едвам 4.9 секунди.

В България не липсват притежатели на Rolls-Royce, най-малко в случай че имаме вяра на данните на " Пътна полиция ". Общият брой регистрирани коли с тази марка са 52, като 17 от тях са на под 5-годишна възраст.

Досега феновете на марката трябваше да пътуват до Истанбул, Прага или Будапеща за обслужване. Но, както споменахме, " М-Кар София " е лицензиран за формален сервиз за България.
 Новата 3-серия на BMW е по-добра от всеки път и към този момент е в България
Новата 3-серия на BMW е по-добра от всеки път и към този момент е в България

Защо обаче дилърите у нас не чакат мощни продажби?
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР