Имате нужда от любовно преживяване и горещ секс? Оказва се,

...
Имате нужда от любовно преживяване и горещ секс? Оказва се,
Коментари Харесай

Кой е идеалният час за секс?

Имате потребност от любовно прекарване и парещ секс? Оказва се, че най-важно е в какъв брой часа разменяте милувки. Според доктор Алиса Вити, създател на WomanCode, с цел да има естетика във връзката и напасване на любовните талази, най-важно не е еротичното долни дрехи, нито подобаващата атмосфера, а какъв брой е часът. Ако двамата сътрудници се научат да напасват не просто характерите си, а и биологичния си темп, това ще се отрази удобно на връзката им. След обширно изследване психоложката стигнала до извода, че интервалът от деня, когато и двата пола са в доста по-висока подготвеност да получават и да дават милувки, е 15 часа.

Среща на желанието
Този час е доста неуместен при работен график и претрупан ден, само че доктор Вити поучава постоянно, когато имате опция, да си отделите време един за различен точно в ранния следобяд. Причината е, че някои мъже са по-сексуални заран, а някои дами – вечер, или противоположното. Психоложката е безапелационна обаче, че даже сътрудниците да се разминават като времева интензивност, въпреки всичко се засичат някъде в средата на деня – към 15 часа. Тогава равнищата на тестостерон при мъжете са в идеални граници, а при дамите има остатък от кортизол, което ги прави дейни.

Внимавайте какво похапвате
От главно значение за положителния секс може да се окаже и какво сте яли директно преди този момент. Убийци на желанието се оказват млечните артикули, изключително прясно мляко и сирене. Вредни са всевъзможни тежки храни, тъй като ни карат да се усещаме отпаднали и сънливи. Ментата също се оказва недобро предложение изключително за мъжете, тъй като понижава равнищата на тестостерон. Затова пък може да заложите на магданоз и джинджифил. Магданозът е един от най-силните афродизиаци. Той работи стимулиращо и възбуждащо, дава сила и смъква напрежението от миналия ден. Джинджифилът е потвърден антиоксидант със мощно възбуждащо деяние, укрепителен имунната система и подобряващ паметта.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР