Имате нашата подкрепа! Редовните парламентарни избори са начинът всеки гражданин

...
Имате нашата подкрепа! Редовните парламентарни избори са начинът всеки гражданин
Коментари Харесай

Край на спекулациите с подкрепата от Брюксел: Туск каза тежката си дума за Борисов

Имате нашата поддръжка! Редовните парламентарни избори са методът всеки жител да изрази своето мнение. Това съобщи президентът на ЕНП Доналд Туск пред ръководителя на ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година

Двамата се срещнаха в Брюксел преди началото на втория ден от съвещанието на Европейския съвет. Борисов и Туск се сплотиха към мнението, че кабинетът реализира значими триумфи както за страната, по този начин и за европейската интеграция на Западните Балкани, а политиките на държавно управление могат да подсигуряват стабилно развиване на България.

Според президента на ЕНП Доналд Туск точно систематичните партии като ГЕРБ имат нужния потенциал, опит и разсъдък да преведат страните си през рецесията. Туск поздрави Борисов и за успеха на ГЕРБ на провелите се частнични локални избори.

Двамата разясниха и пакета от ограничения за възобновяване, посредством които да се преодолеят последствията от COVID-19 върху стопанските системи и обществата на страните членки на Европейски Съюз. Те акцентираха и огромния принос на ЕНП в правенето на избавителния проект. „ Ето за какво фамилията на ЕНП е най-голямото и най-силното “, сплотиха се Борисов и Туск.

Председателят на ГЕРБ и президентът на ЕНП разискаха и първия Доклад на Европейска комисия за върховенството на закона в целия Европейски съюз. Премиерът Борисов посочи, че отчетът е справедлив и отразява напъните на страната ни за битка с корупцията. Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г акцентира, че България ще извърши всички рекомендации на Венецианската комисия и Европейска комисия за промени в правосъдната система.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР