Имате моята абсолютна подкрепа за вашите искания, към предприетите от

...
Имате моята абсолютна подкрепа за вашите искания, към предприетите от
Коментари Харесай

Президентът на среща с превозвачи: Протестът ви е справедлив, имате абсолютната ми подкрепа 

Имате моята безспорна поддръжка за вашите претенции, към подхванатите от вас дейности и планове за обективни митинги. Това съобщи президентът Румен Радев, който одобри през днешния ден на „ Дондуков “ 2 представители на браншови организации за авто транспорт във връзка проблемите с пакета " Мобилност ".
 Правителството поддържа настояванията на българските превозвачи
Държавният глава дефинира готвените текстове, които ще се гласоподават на 10 януари в транспортната комисия в Европейския парламент, като дискриминационни. Той е на мнение, че те жестоко нарушават съществени правила на Европейски Съюз.

Радев твърди, че на срещи със свои сътрудници от Европа постоянно е търсил поддръжка за обективни правила за командироването на служащи.

Същевременно президентът се ангажира да слага тематиката и при идните си диалози с европейски политици.

Аз съм с вас и тъкмо справедливите ви претенции дават мотив всички институции в България да са обединени в своята поддръжка към вас, сподели Радев.

Той твърди, че е приел срещата " не с цел да се прави разбор дали някой досега е приключил или не работата си, а с цел да се посочи какво и по какъв начин би трябвало да се направи оттук насетне, тъй че да има някакъв триумф, тъй като това е триумф за България. "

Според президента " нещата не могат да се решат за ден и битката би трябвало да се води в кратковременен, средносрочен и дълготраен проект. "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР