Имате ли здравословни проблеми с костите или често се чувствате

...
Имате ли здравословни проблеми с костите или често се чувствате
Коментари Харесай

Японските самураи са пазели в тайна това лекарство в продължение на векове: Лечебен тоник за здравословни проблеми с костите

Имате ли здравословни проблеми с костите или постоянно се чувствате изтощени? Решението за вас може да бъде старинно лекарство по рецепта на японските самураи.
Пригответе си този лековит тоник и се заредете с нужната сила, а ще извършите и знамение за здравето на костите си. Предимството на тази напитка е в това, че организмът ви извлича от нея по най-хубавия метод всички потребни съставки – витамини, протеини и калций.
Ето по какъв начин да я приготвите:
Вземете едно прясно яйце и го поставете в 150 мл ябълков оцет. Яйцето би трябвало да престои в оцета седем дни.

През това време оцета разгражда черупката на яйцето. В края на седмицата, единствената част от яйцето, която към момента не се е разпаднала, е транспарантната мембрана, която се намира в черупката. Отворете мембраната, върнете яйцето в оцета и разбъркайте добре. Консумирайте по една чаена лъжичка от тази мощна напитка три пъти на ден, като я смесвате с чаша топла вода.
Самураите смятали този лечителен тоник за значим източник на мощ и мощност. Едно яйце съдържа към 1800 мг калций. Дневно препоръчваният банкет възлиза на 400 мг. Жълтъкът съдържа витамин Д и самураите вярвали, че тази композиция ще способства за дълъг и здравословен живот.

Коя е най-хубавата диета за възстановяване на положението на костите и ставите?
За да подобрите положението на костите и ставите, би трябвало да последвате 2 доста значими характерни съвета:
Прочистваща диета: Започнете своето домашно лекуване, като елиминирате токсините, които повреждат клетките и разболяват тъканите. Те отслабват организма по метод, подтикващ остаряването на костите и ставите. Натрупването на нездравословни детайли отслабва хрущяла, а също по този начин провокира загуба на костна маса.

Знаете, че газираните питиета и храните, богати на мазнини, водят до основна загуба на калций – детайл, извънредно значим за здравето на костите и зъбите. Затова, като първа стъпка от оздравителния проект в домашни условия, съветваме ви да започнете прочистваща диета.
Обновяваща диета: Каква е задачата на обновяващата диета? Да снабдите тялото с жизненоважни ензими, които построяват отначало хрущялите и подтикват клетъчната регенерация. Тъканите, които са свободни от отрови, само че са богати на минерали и витамини, са ключ към по-здравата ставна система.
Инфо: Отбаба

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР