Имате ли чувството, че половинката не ви слуша? Случвало ли

...
Имате ли чувството, че половинката не ви слуша? Случвало ли
Коментари Харесай

Мъжете по-често вбесяват жените, като пропускат думите им покрай ушите си

Имате ли възприятието, че половинката не ви слуша? Случвало ли ви се да я помолите да направи нещо, единствено с цел да се приберете вкъщи и да установите, че на вятъра сте си хабили думите?

Ако отговорът е " Да ", не сте сами. Сценарият " Не те чух " е прочут на множеството двойки , написа в. " Дейли остарял ", базирайки се на резултатите от изследване, направено във Англия.
 / iStock/Getty Images
Данните от него сочат, че в хода на типична седмица мъжете пропущат около ушите си думите на нежните си половинки седем пъти. Това се равнява на 388 пъти годишно. За съпоставяне - дамите не чуват какво им приказват сътрудниците им 339 пъти в годината.

Проучването на Scrivens Hearing Care, обхванало 2000 души, демонстрира, че 75% от участниците оповестяват за " изборно чуване " от страна на колегата. " Повечето от нас са се сблъсквали с " изборното чуване ". Като оставим шегата настрани, то може да е симптом за загуба на слуха. Ако остане забранен, казусът може да докара до изолираност и меланхолия, а съществуват свидетелства и за връзката му с деменция ", споделя аудиоложката Киран Саимби.-->
 / iStock/Getty Images
Над половината от участниците в допитването споделят опасенията си, че " изборното чуване " от страна на сътрудниците им произтича от усложнения със слуха.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР