Имате ли чувството, че напоследък работата ви е станала по-тежка

...
Имате ли чувството, че напоследък работата ви е станала по-тежка
Коментари Харесай

3 начина, по които сами усложнявате работата си

Имате ли възприятието, че в последно време работата ви е станала по-тежка от преди? Дори най-обикновените задания ви лишават двойно повече време, в сравнение с сътрудниците.

Възможно е казусът да е във вас и излишно да усложнявате личния си работен развой, написа The Muse. Ето кои са трите най-чести метода, по които хората вършат това.

1. Придържате се към остарели разбирания за работата си.

Понякога наподобява по-лесно да се придържаме към добре познатите ни процеси и работни практики, в сравнение с да се приспособяваме към новия метод, по който се вършат нещата. Това обаче е доста непродуктивно. За да се справите с този проблем, първо би трябвало да се запознаете в елементи с по-модерния метод. Имате ли потребност от урок от член на екипа, който към този момент е усвоил новия програмен продукт? Може да ви отнеме малко време да се приобщите към измененията, само че ще си заслужава.

2. Постоянно търсите непознатото утвърждение.

Ако шефът ви е харесал вашия проект за деяние по дадена задача, вие нямате потребност от в допълнение удостоверение. Въпреки това, доста от нас търсят хвалба от своите сътрудници и даже от хора, които нямат никаква връзка с работата. Постоянното търсене на утвърждение прибавя в допълнение напрежение в работата.

3. Не обръщате нужното внимание на рецензиите и противоположната връзка.

Проверките и градивните рецензии са неизбежни, само че вие може да си създавате спомагателна работа, в случай че не запомняте и не прилагате на процедура противоположната връзка, която сте получили по-рано. Няма нищо по изнервящо както за вас, по този начин и за всички останали, от това да ви се постанова да вършиме едно и също нещо още веднъж и още веднъж, тъй като не сте го свършило по верния метод от първия път. Записвайте си рецензиите и рекомендациите и се старайте да ги отразявате в работата си.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР