Имаше времена, когато само споменаването на името "Арсенал" караше съперниците

...
Имаше времена, когато само споменаването на името "Арсенал" караше съперниците
Коментари Харесай

Поредното бижу, паднало от короната на Арсенал

Имаше времена, когато единствено споменаването на името "Арсенал " караше противниците да замръзнат в боязън, а играчите на тима даже не си и помисляха да изоставен един от най-силните за времето си тим в Премиършип.

И тези времена бяха напълно неотдавна. Сега обаче нещата стоят по напълно друг метод, "артилеристите " към този момент не наподобяват тази притегателна мощ за огромните си звезди и те полека-лека си потеглят след относително къс стаж на "Емирейтс ".

Поредното украшение, паднало от короната на "топчиите ", е Алексис Санчес. Чилиецът пристигна от Барселона и за малко време се трансформира не просто в главен състезател на отбора, не просто в топреализатор, а в същински любим на почитателите.

Но и тази обич не съумя да го задържи в Северен Лондон. Независимо, че беше боготворен, той не се разбра за нов контракт с мениджъра Арсен Венгер и одобри мултимилионната оферта на Манчестър Юнайтед, с цел да стане най-скъпоплатеният състезател в историята на британския футбол.

През последните години това стори по сходен метод и Робин ван Перси, с цел да разбие сърцата на почитателите на Арсенал. А с изключение на тях имаше още доста такива - Сеск Фабрегас, Емануел Адебайор, Коло Туре... Списъкът е дълъг, а очевидно и скоро няма да завърши, като се има поради, че най-вероятно и Месут Йозил си потегля като свободен сътрудник през лятото...

Затова дано си напомним в фотоси кариерата на следващото скъпо украшение, което напусна "Емирейтс ", с цел да търси по-добро бъдеще другаде и да забележим за какво Алексис Санчес беше толкоз обичан в Северен Лондон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР