Имаше време, когато приятели с екстри си беше чисто нов

...
Имаше време, когато приятели с екстри си беше чисто нов
Коментари Харесай

Що е порночио, или някои нови думи в секс речника

Имаше време, когато " другари с екстри ” си беше чисто нов креватен термин. Днес го употребяваме, без да се замисляме, както и " секстваме ” постоянно. И даже и да не знаем съвършено британски, сигурно сме наясно какво тъкмо значи booty call.

Сив коефициент  

Не, няма нищо общо с Крисчън Грей! Всъщност даже не е нещо кой знае какъв брой полово (какво отчаяние, а). Но пък е готин термин за пресмятане на салдото в една връзка. Веднага обясняваме: когато използваш даден чат, известията, които изпращаш ти, са зелени или сини, до момента в който тези, които получаваш от другата страна, са сиви. Вече схвана концепцията, нали? В идеалния случай сивият коефициент би трябвало да е 50:50. Нулевият сив коефициент значи, че отсрещната страна няма интерес, а 100% сивият коефициент (само входящи съобщения) сочи, че твоето предпочитание да видиш въпросната персона гола, облечена или още един път, я няма.

Подай към коша

Фразата води началото си от баскетболна маневра, разпространявана от Чък Хърн, чиято формулировка по-късно се придвижва в леглото. Обикновено става дума за бърза порция секс, която, за разлика от " секс на екс ” и " едно бързо ”, не може да включва гушкане, излежаване и закуска, обяд или вечеря по-късно, тъй като едната страна би трябвало бързо да се изнася (понякога за работа, от време на време завинаги). Ние бихме я превели и с " Кош и беж ” за по-голямо съзвучие. Примерна приложимост: " Мило, ще мина за " панер и беж ”, че имам доста работа ”.

Порночио 

Днес една колежка в офиса блуждае със загадъчна усмивка и сънени очи. В кафе паузата излиза наяве за какво това е по този начин. С гаджето й са достигнали общо до 11 оргазма нощес, в т. ч. един, получен на челна стойка. Хмм, със злоба признаваме, че има  цялостни учредения да бъде толкоз порночио, че да й трябват 5 кафета, с цел да не заспи на бюрото.

Секснология 

Това е технологията, която използваме за генериране на наслаждение – от вибраторите до кибер секса. Примерна приложимост: " Държа си секснологията в най-горното чекмедже ”.

Секс паша

Да си представим, че както си седиш безшумно и спокойно вкъщи, внезапно получаваш есемес в духа на  " Какво си правиш? ” от номер, който очевидно преследва едно несъмнено нещо (и то не е сантиментална вечеря и кино). Лошо няма. Лошото е, че си уверена, че този номер пуска в необятен тираж една и съща креватна покана с вярата някъде да му вържат. Затова му връщаш есемес " Я не ме пращай да паса. Пробутай секс пашата на различен адрес ”.

Предсексов контракт

Защото има нещо, още по-ценно от колата, жилището, вилата и плазмата. И това са възприятията ни, които би трябвало да бъдат защитени преди всичко. Примерна приложимост: " Хайде да се разберем просто и ясно какви ще са ни връзките, още преди да си легнем. Предлагам да сключим нещо като предсексов контракт ".

Енергийно секс блокче 

Когато отдавна не си се озовавала с мъж в леглото, сексът – енергийно блокче, е оня Алилуя миг (обикновено под формата на веселба за една нощ), който разтоварва насъбраното напрежение. Подобно на овесената ти каша заран, той ти носи такооова задоволство и животворна сила.... някъде докъм 11, когато още веднъж умираш от апетит и се чудиш по кое време ли отново ще се яде...

ПСЕ (#2.0)

Както към този момент стана дума, фразата " другари с екстри ” (ПСЕ) пристигна и ни завладя от воле. Хубаво, обаче мина време и установихме, че в действителност не получаваме чак толкоз доста кеф от този секс, колкото бихме могли да получим самосиндикално да вземем за пример. Ето за какво се появи продължението ПСЕ 2 – Психологически Експеримент. С какво е по-добро? Ами става дума не просто за необвързващ секс с някого, с който се познавате пъклен добре. А и с който си давате взаимни детайлни забележки и рекомендации на тематика креватна техника.

Половинка секс

Или секс за половин нощ. Да се измъкнеш по чорапи от секса за една нощ, преди другият в леглото да се е събудил. Май това е единственият случай в живота ти, в който нямаш и грам интерес към опцията " отсрочи алармата с още 10 минути ”.

Наторяване

Все повече и повече мъже употребяват понятието - и то с едни и същи подли секс планове. Ето какви. " Включвам се с есемес или позвъняване, тъй като възнамерявам след време да се обадя някоя вечер за секс. Така си обезпечавам, че тя ще се съгласи ”, коментира Пешо (29 г.)  А Сашо (25 г.) прибавя: " Ако звънна в сряда, ще наподобява, че ме е грижа, само че де факто ще е част от проекта. Така приготвям почвата, торя я – за петък вечер ”.

Предстурбация

Явно към този момент е на мода в приготовленията за среща да влиза и една спомагателна секстра. За да добиеш съблазнителен искра в очите, сексапилно нацупени устни и прелъстителни придвижвания, онлайн всеобщо валят препоръки да загрееш с предстурбация - къс сеанс по самозадоволяване (без постигане на крайната точка).

Секс шербет

Или секзорсизъм. Или секс безгрижен. Това е секс за отплата. Такъв, който изцяло почиства горчивия усет на последната връзка от устата и сърцето ти. Дай, Боже, всекиму! 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР