Имаше си възрастово разделение. Усещаше се. Определено в къщата си

...
Имаше си възрастово разделение. Усещаше се. Определено в къщата си
Коментари Харесай

Моника от Ергенът: Мъжът до мен не трябва да има социални мрежи

" Имаше си възрастово разделяне. Усещаше се. Определено в къщата си имаше два лагера. Усещаха ни като опасност, тъй като Алек има афинитет тъкмо към тази групичка на по-зрелите ", споделя Моника от " ергенът " в Jenite.bg Подкаст.

Но с какво групата на по-опитните дами превъзхожда тази на по-младите?

" Много по-осъзнат си, знаеш какво искаш, знаеш си границите и мnого по-бързо разбираш дали индивидът е за теб. Такива връзки са доста по-хармонични ", добавя тя.

Мони показа още, че в един мъж тя търси това той да бъде благородник, да е добър човек и да е грижлив. От значително значение за нея е и отношението му към другите хора. В мъжа би я отблъснало това той да е тесногръд и да лъже.

Какво е хармонична връзка за Мони?

" Със сигурност би трябвало да гледате в една посока и да има диалог, тъй като постоянно ще има проблеми. Въпросът е с какво можеш да се примириш и с кое не можеш. Проблемът би трябвало да се позволява с диалог, тъй като в противоположен случай се задълбочава ", споделя тя.

За нея неприемливи са празните обещания от страна на мъжете. Тя държи и мъжът да няма обществени мрежи или най-малко да не е деен там.

" Снимането на себе си приказва за един нарцисист, с който една жена няма да се усеща добре ", изяснява Мони.

Какво би трябвало да дава мъжът на една жена? Как да дадем късмет на мъжа да се изяви във връзката? Кои персонажи от " Ергенът " ѝ харесват и с кои не намерила общ език? Каква е допустимата възрастова разлика в една връзка? Гледайте и ще разберете:

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР