Имаше подценяване на ситуацията в Перник от най-ниските до най-високите

...
Имаше подценяване на ситуацията в Перник от най-ниските до най-високите
Коментари Харесай

Тома Биков разкри сценария, който ще се разиграе, ако правителството падне!

Имаше подценяване на обстановката в Перник от най-ниските до най-високите равнища. Арестът на Нено Димов е осъществен от прокуратурата, а не от държавното управление.

Приехме много закони за въздуха и водата - не трябва тази рецесия да хвърля сянка върху свършеното. Това съобщи в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия депутатът от ГЕРБ Тома Биков.



"За мен вотът на съмнение е несъответствуващ в сегашната обстановка. ГЕРБ може да носи политическа отговорност, даже и поради подценяването от ниските равнища ", сподели още той.

"Мога да кажа какъв сюжет ще се разиграе, в случай че вотът мине. Правителството се разпуска, избира се служебно държавно управление за 3 месеца, организираме избори и чак през юли-август може да имаме работеща администрация.

Извънредните избори вадят администрацията от темп ", добави Биков.

Тома Биков разкри, че гласуването ще стане идната сряда и изрази вяра, че по време на дебатите ще се съблюдава сдържан звук.

"Не бива да се основава нервност у обществото. Не е правилно, че 500 000 души стоят без вода, както Нинова съобщи ", разкри депутатът от ГЕРБ.

"Подценен беше и контролът върху отпадъците. Трябва да има по-сериозен надзор върху локалните структури, които дават отговор за боклуците.

Има шефове, които се считат за феодали. Бизнесът за преработване е значим, къде другояче ще отиват тези боклуци ", разяснява Биков.

"Резултатите от промените в образованието ще се видят след 10-15 години. За това и подвигаме учителските заплати.

Вдигането на учителските заплати, не е с цел да се радват хората, а с цел да може тази специалност да стане влиятелна ", приключи Тома Биков.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР