Имаше опасение, че мачът на Левски срещу Витоша ще прилича

...
Имаше опасение, че мачът на Левски срещу Витоша ще прилича
Коментари Харесай

Всеки мач - нов Левски

Имаше безпокойство, че мачът на Левски против Витоша ще наподобява на този с Царско село на същия стадион. Обаче тогава сините бяха прясно отпаднали от Лига Европа и още бяха под въздействие на това отчаяние. Няма по какъв начин, 0:3 и 0:4 от кипърски тим не се не помни елементарно, по тази причина ще натъртим на това, че мачът против Витоша трябваше да го изиграят запасите на Левски, а изморените титуляри от реванша с Гент в Лига Европа да пазят сили за идващия по-сериозен мач за шампионата.

Разбира се, в Левски не всичко е наред, даже съвсем нищо не е наред и по тази причина няма задоволително хора, с цел да можем да приказваме за по-скоро титуляри и по-скоро запаси. Ето, от някой шубрак се подава заекът Нашименто и за нула време с гръм и тропот нахлува в титулярния състав към този момент втори мач подред, откогато си пристигна отнякъде чартърен да разцъква, до момента в който му намерят тим. Е, откриха му тим - Левски. Ето ти един проблем по-малко.

И всички схеми и планове на Петър Хубчев отидоха в коша. Каквото е пробвал и въртял, забравяме го, тъй като се оказва, че португалецът на процедура се явява ново попълнение без трансферна сума и с от дълго време контрактувана и калкулирана в бюджета на клуба месечна заплата. Въпросният Нашименто започва мача с Витоша на една линия с Мазурек. Това е чисто нова вътрешност на отбоpa. Няма различен от водещите ни отбори да направи сходен опит. В предишния мач с Берое вътрешни бяха Нашименто и Станислав Иванов. И въобще, както се споделя, в този момент му е времето да се опитва какво ли не. Един ден несъмнено ще се опитва и вид Мартин Райнов да не е в стартовия състав. В интерес на истината против Витоша Бистрица сините първата минута не можаха да минат центъра. Символичните домакини очевидно бяха решили още след първия съдийски сигнал шоково и извънредно да пробват нещо, с цел да вкарат гол и от там 90 минути да кюскат топката в реката.

Въпросният Мартин Райнов насочи първия си пас в 1:18 минута и забележете - подаването бе напред и бе тъкмо. Друго забавно в тази посока - първата миризма на гол над стадиона се разнесе чак в 20-ата минута, тогава след многоходова офанзива на сините и прекачване на топката най-после тя попадна у Мартин Райнов, който шутира тъкмо като Мартин Райнов. Някои треньори по селата в такива случаи санкционират създателите на удара сами да вървят да донесат топката назад в игрището.

Ранният гол във вратата на Витоша на процедура завърши и последната въпросителна към този мач. Стана ясно, че всички прилики с дуела с Царско село отиват в коша. Тимът от Бистрица очевидно е изключил от скорост и освен доигра срещата с Левски по инерция, само че очевидно по този начин ще е и до края на шампионата. Има нещо в Бистрица, което остава прикрито, и напускането на треньора Росен Кирилов бе сигнал за идния срив. Срещу сините Емил Гъргоров си скъса нервите да вика и да маха, несъмнено това бе мачът му с най-безполезно бягане в последните му футболни години. Ето отговор на концепцията единствено с българи и единствено със свои фрагменти: Витоша бе с 11 българи в стартовия състав. Иначе казано - нужна е класа извън, в случай че Бистрица желае да вдигне равнището. Да питат Царско село от кое място си взеха прилични чужденци за съвсем без пари, другояче по този начин няма да стане и пропадането е неизбежно.

Спорно е да се твърди, че Левски имаше потребност от подобен спаринг-партньор, с цел да си напасне някои неща, тъй като в състава на сините непрестанно стават ротации, а и предстоят такива с оглед идното последователно завръщане на разцъкалия десетина минути в събота вечерта Холмар Ейолфсон и възобновяване на Кали Тиам, както и на голмайстора на отбора Станислав Костов. Централна двойка в отбрана Каргас - Ейолфсон и пред тях вътрешни халфове Тиам - Рейш е една на пръв взор избистрена четворка по централната ос на отбора.

Тук изниква едно малко въпросче по отношение на прехвърлянията на дуото от Септември. Здравко Димитров очевидно ще чака Станислав Иванов и Насиру Мохамед да създадат серия от неприятни усещания на треньора, а Асен Чандъров да чака същото с Мазурек, Нашименто, Юруков и така нататък Окей, Петър Хубчев сигурно желае да има доста и равностойни футболисти, само че към този миг дуото от Септември е трети вид за позициите им. Припомняме, че прехвърлянията им на " Гevерена " бяха със статут на сага. Идват, не идват, желаят, не желаят, пускат ги, не ги пускат, парите са малко, парите стигат, с цел да стане по този начин, че Левски заплати напълно правата на Здравко Димитров, а Чандъров пристигна чартърен. А да не забравяме, че сините до оня ден бяха поставили на масата на Ботев към 2 милиона лв. за Тодор Неделев и Кристиан Димитров, а сега трескаво пробват да завършат селекцията си с още един-двама чужденци.
 Левски е надалеч от последния нов за лятото, търси се качество
Левски е надалеч от последния нов за лятото, търси се качество

А освен численост
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР