Имаше много причини Слави Трифонов да е обиден и да

...
Имаше много причини Слави Трифонов да е обиден и да
Коментари Харесай

Мика Зайкова: Има причини Слави Трифонов да е обиден

Имаше доста аргументи Слави Трифонов да е афектиран и да изтегли министрите си, разяснява пред БТВ икономическият специалист и някогашен народен представител от Има Такъв Народ Мика Зайкова. По думите ѝ министрите в кабинета „Петков“ не могли да открият верния разговор между тях.

„Има аргументи да е афектиран, само че аз знам, че той обича България“, твърди Зайкова, която е писала даже на соцлидерката Корнелия Нинова в поддръжка на напъните да се направи държавно управление.

Според някогашния народен представител от Има Такъв Народ нито Христо Иванов „щял да ръси тези тъпотии“ на съвещанието на парламентарната група на Демократична България, нито другите народни представители щели да реагират по този начин прочувствено, в случай че мислят за България.

„Всички политици би трябвало да оставят егото си у дома и да мислят единствено за България. Ако в този момент създадем избори, можем да загубим огромна част от парите за Плана за възобновяване, да спрат европейките стратегии и инвеститорите“, предизвести Зайкова. Помолена да разяснява инфлацията, експертката уточни, че парите на българите отиват над 54% за храна.

„Тази година по отношение на предходната година един пазар е по-скъп с близо 17% (16.9%). У нас е по-висока инфлацията, тъй като в нея има далавера, само че ние сме най-енергоемката и най-ресурсноемката страна в Европейския съюз“, уточни Зайкова. Според нея ограниченията на държавното управление нямат нищо общо с инфлацията. „Нивото на техниката и технологията в България е от средата на 20 век. Ние разчитаме на европейските средства, с цел да се преоборудваме и да създадем нашата стопанска система на по-високо ниво“, означи Зайкова.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР