Имаше идея за монтиране на видеонаблюдение в колите на Националната

...
Имаше идея за монтиране на видеонаблюдение в колите на Националната
Коментари Харесай

Обмисля се монтиране на видеонаблюдение в колите на службата за охрана

Имаше концепция за монтиране на видеонаблюдение в колите на Националната работа за защита и тя се обмисля, сподели през днешния ден пред Би Ти Ви представителят на службата Веселин Нинов. Поводът е следващият случай с кола на държавните охранители, при който пострада 14-годишно момче.

Нинов изясни, че преди да се вземе финалното решение е нужно да се преценяват редица фактори. Той не е съгласи с рецензиите на премиера Борисов, че НСО не дава задоволително данни за случаите с нейно присъединяване и това е проблем.

" Към всеки един миг, когато сме могли, сме предоставяли информация, която сме можели да дадем, в точния момент ", добави Веселин Нинов. По този мотив някогашният шеф на НСО Румен Миланов разяснява, че е добре, резултатите от всички следствия за произшествия с присъединяване на службата, да се популяризират обществено.

Попитан дали НСО е първокласна транспортна компания, какви отзиви не липсват, представителят на службата сподели, че такова определение не приляга на НСО. " Очевидно назрява спор, при който ще има визия за смяна в Закона за НСО. Нормално е, през избран интервал, всеки нормативен акт да търпи проверка. Това е тематика на законотвореца. Можем да изразим вяра, че ще бъдат въвлечени в полемиката ", с тези думи Нинов разяснява предложенията да се свие кръга от лица, които се пазят от държавните охранители.

Според Румен Миланов е нужно да се преразгледа листата на охраняваните лица, като се понижи техния брой. " Така ще се понижи бюджета и ще се усъвършенства качеството ", счита някогашният началник на НСО.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР