Имаше един особен страх, който принц Уилям изпитваше към по-малкия

...
Имаше един особен страх, който принц Уилям изпитваше към по-малкия
Коментари Харесай

Страхът на принц Уилям към Хари по време на сватбата му с Кейт Мидълтън

Имаше един необикновен боязън, който принц Уилям изпитваше към по-малкия си брат принц Хари през 2011 година, когато той се готвеше да се ожени за тогавашната Кейт Мидълтън, и той беше " извънредно несъответствуващ ", написа mirror.

Разкритието за кралската женитба, която се състоя в Уестминстърското абатство на 29 април, е направено в мемоарната книга на Хари " Резерва ", по време на която той в детайли разказва гледната си точка за действителното положение на обтегнатите му връзки с брат му Уилям и предисторията на това по какъв начин двойката е станала толкоз далечна.

По време на сватбената гала, която беше излъчена по малкия екран и гледана от 17 милиона души в Обединеното кралство и 1900 посетители в самото абатство, херцогът на Съсекс беше шафер, въпреки че в записките си твърди, че това е " откровена неистина " и че в никакъв случай не е изпълнявал тази роля.

Хари твърди, че е играл тази роля по време на церемонията поради публичното съмнение, че той ще бъде шафер, само че в реалност ролята е била взаимна за двама от най-хубавите другари на Уилям: Томас ван Страубензи и Джеймс Мийд.

Двамата мъже са частни лица и Хари твърди, че защото и двамата са от по-срамежливата част на спектъра, той видимо е поел ролята, с цел да им помогне да си спестят мощната светлина на прожекторите, на която евентуално щяха да бъдат подложени, в случай че бяха застанали до Уилям пред олтара. Това се дължи на големия интерес, който кралската женитба провокира по това време - след дългото ухажване на Кейт и Уилям още от университета.

Въпреки това, в частните аспекти на сватбата, а точно на приема, Мийд и ван Щраубензее поеха всички обичайни отговорности на шаферите, в това число речта. Именно речта беше това, за което Уилям най-вече се притесняваше, че ще поеме Хари - по-малкият наследник на крал Чарлз твърди в записките си: " Уили не искаше аз да изговарям шаферска тирада ".

 Причината за това е, че Хари счита, че по-големият му брат " не счита за безвредно да ми даде микрофон онлайн и да ме сложи в състояние да се отклоня от сюжета. Мога да кажа нещо извънредно неуместно. Той не бърка. " Уилям се среща с декор Щраубензее, когато е малко дете, в подготвителното учебно заведение " Лудгроув ", което посещава от 8 до 13-годишна възраст, и е един от кръстниците на принцеса Шарлот. Джеймс Мийд е бил съученик на Уилям в Итън, а съгласно сведенията Уилям е бил и велможа на сватбата му през 2013 година
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР