Имаш супер як учител или учителка по немски език? Той

...
Имаш супер як учител или учителка по немски език? Той
Коментари Харесай

#MeinDeutschlehrerIstCool - за който учи немски език

Имаш супер крепък преподавател или учителка по немски език? Той или тя са твое ентусиазъм, а в час е леко и ведро, даже когато материалът е комплициран? Сподели го с всички и изкажи по този метод твоята признателност.

Направи си селфи с твоя учител/учителка по немски език, качи го на профила си в Инстаграм с хаштаг #MeinDeutschlehrerIstCool и напиши за какво за теб този преподавател или учителка са толкоз яки и какво ги прави специфични.

Инициативата на " Гьоте институт България " ще завърши 26 октомври. На 1 ноември, в Деня на националните будители, ще бъдат оповестени спечелилите, които ще бъдат определени с лотария. А тях ги чакат страхотни награди като таблет iPad, 2 комплекта Bluetooth слушалки, 10 външни акумулатори за смарт телефон.

Други хаштагове, които уредниците предлагат да включиш в поста си са: #danke #deutschlernen #meinlehrer #lehrenlstcool #cool #LehrenIstCool #giveaway #win #winning #игра

Играта #MeinDeutschlehrerIstCool е част от акцията LEHREN IST COOL! / ДА ПРЕПОДАВАШ Е ЯКО!, която предизвиква възпитаници и студенти да изберат за свое бъдеще специалността преподавател по немски език. Повече за акцията и плана - тук.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР