Имаш среща с Бойко Борисов, а те посреща Делян Пеевски.Така

...
Имаш среща с Бойко Борисов, а те посреща Делян Пеевски.Така
Коментари Харесай

И Денков от кухнята: имаш среща с Борисов - посреща те Пеевски

Имаш среща с Бойко Борисов, а те посреща Делян Пеевски.

Така министър председателят в оставка Николай Денков разказа връзката на " Продължаваме промяната-Демократична България " с ГЕРБ и партньора й Движение за права и свободи в изявление за бТВ.

По думите му чество се случвало решения на ГЕРБ да ги чува първо от Пеевски.

" Оказа се, че ГЕРБ избяга от промените. Историята изглеждаше като от кино лентата " Татко ще ми купи колело, но различен път ". ГЕРБ, дружно с Движение за права и свободи, имат голямо въздействие в правосъдната власт и в другите регулатори и явно не са подготвени да трансформират системата такава, каквото е. А е значимо да се промени, тъй като това ще промени правосъдната система, метода на правене на бизнес у нас ", уточни още Денков.

По думите му е изглеждало, че вътрешният министър Калин Стоянов е прикривал връзки сред Нотариуса, " Осемте джуджета " и Министерството на вътрешните работи.

" Моментът този министър да бъде заменен беше ротацията ", уточни Денков и напомни какъв брой пъти е трябвало да подтикне вътрешния министър, с цел да вземе ограничения за БФС.

В същото време Стоянов чака покана от посочения за длъжностен министър председател Димитър Главчев отново да е министър.

" Най-трудно сега е на господин Главчев и ние би трябвало да създадем всичко допустимо, с цел да му помогнем да си свърши работата. Ще осигурим оптималната последователност. Моят апел към него е да обезпечи оптимално почтени избори. Вътрешният министър и министърът на електронното ръководство имаха моето доверие до локалните избори. Действително би трябвало да решим дали ще продължим към европейския си път на развиване, или ще се върнат на бял кон тези, които през последните години забавиха развиването на България. Как е работило това държавно управление - ще се оцени след няколко години ", уточни Денков. 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР