Имаш две възможности: или да те пребия, да те изнасиля

...
Имаш две възможности: или да те пребия, да те изнасиля
Коментари Харесай

Пеньо Чешкия Към Жертвата: Имаш Две Възможности - Или Да Те Пребия, Да Те Изнасиля И Да Те Изхвърля Като Куче, Или

" Имаш две благоприятни условия: или да те пребия, да те изнасиля и да те изхвърля като куче, или да не се съпротивляваш и да стане по лесния метод! ", като в същото време използвал мощ по отношение на потърпевшата. Мангъров е направил действието в изискванията на рисков рецидив.

Предвид високата социална заплаха на действието и на причинителя, на 06.09.2018 година, дежурен прокурор от Софийска районна прокуратура е постановил задържането на обвинения за период до 72 часа, като е разпоредено привеждането му в постройката на СРС на 08.09.2018 година - за разглеждане на искане за взимане по отношение на него на мярка за неотклонение " Задържане под стража ".

Пеньо Мангъров - Чешкия бе обвинен за две поръчкови убийства, осъществени в Прага през 1998 и 1999 година Мангъров бе наказан на 20 години затвор поради убийството на Ладислав Цимерман в чешката столица Прага на 27 декември 1998 година Трима чехи са били негови съучастници. По-късно присъдата му беше анулирана от Апелативния съд поради позволени процесуални нарушавания в досъдебното произвеждане и делото беше върнато на Окръжна прокуратура за доразследване. Предприемачът Цимерман бил поръчан от брачната половинка му Мартина

По другото обвиняване - за убийството на Иржи Витек, Чешкия бе приет за почтен. Мангъров твърдеше, че по това време не е бил в Чехия, а негов съученик и другар от спортното учебно заведение в Пловдив удостовери алибито му.

През 2004 година Мангъров е наказан на 8 година отнемане от независимост за обезчестяване в Пловдив. Излиза от пандиза през октомври 2010 година. Няколко месеца по-късно той е още веднъж зад решетките. През юни 2011 година той е арестуван след спецакция на ГДБОП в столичния квартал " Люлин ". До ареста му се стига след траяло над половин година следствие. Чешкия е арестуван, тъй като изнудвал няколко дами за баснословни суми, биел ги, заплашвал ги с ликвидиране, принуждавал ги да проституират и да му дават разнообразни движимости - тв приемници, златни бижута, преносими компютри и мобилни телефони. При ареста в дома му са открити документи за банков сейф на негово име, контракт за прекачване на заем от 60 000 лева, контракт за наем и мобилни телефони.

За последно е задържан през 2013 година за изнудване на жена, която срещнал в ареста. " Ако не ми дадеш 23 хиляди лева, ще пусна в интернет клипче по какъв начин вършим с*кс. Ще го видят всички, в това число родителите ти и щерка ти ", заканил се Мангъров.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР