"Имаме задържано едно лице във връзка с екшъна в заведение

...
"Имаме задържано едно лице във връзка с екшъна в заведение
Коментари Харесай

Извънредно: Има задържан за мутренската наказателната акция в "Бесо"

"Имаме арестувано едно лице по отношение на екшъна в заведение „ Бесо “ на столичния бул. „ Тодор Каблешков “ през вчерашния ден. Това разкри в ефира на Нова телевизия шефът на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Георги Хаджиев.

Той добави, че основата версия, по която се работи, е неуредени финансови връзки.

Старши комисар Хаджиев акцентира, че на тел. 112 няма постъпил сигнал за случая.

"След появяването на първите изявления в общественото пространство изпратих патрул на Столична дирекция на вътрешните работи да ревизира на място обстановката ", изясни той.

След излизането на информацията в медиите изпратих патрул на 6-о РПУ на място. Информацията се удостовери, след което дежурна оперативна група отиде на място, с цел да стартира оглед. Това изясни пред bTV шефът на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Георги Хаджиев по отношение на погрома в заведението „ Бесо “ на столичния бул. „ Тодор Каблешков “.

"От през вчерашния ден работим интензивно. Колегите организират оперативно-издирвателни мероприятия. Очаквам в днешния ден причинителите ще бъдат открити и арестувани “, заключи Хаджиев.

Той уточни, че притежателят на заведението не се е обадил в полицията, защото шефът на ресторанта го бил уведомил, че е алармирал органите. Всъщност те са уведомили единствено охранителната компания, която охранява самото заведение.

По думите на старши комисар Хаджиев, няма данни притежателят да е бил заплашван.

Бандити с ножове с рискова наказателната акция в столично заведение СНИМКИ

„ Наистина става въпрос за неуредени финансови връзките “, съобщи той.

„ Нито полицията нито прокуратурата могат да се месят в търговски каузи. Но изрично този вандалски акт би трябвало да бъде наказан “, добави той.

„ Ние от през вчерашния ден работим извънредно интензивно. Колегите организират оперативно-издирвателни мероприятия. Аз съм уверен, че в днешния ден причинителите ще бъдат открити и арестувани “, безапелационен беше шефът на Столична дирекция на вътрешните работи.

Правени са опити тези финансовите връзки сред нападателя и притежателя да бъдат уредени, само че на са съумели.

„ Става въпрос за неуредени сред двамата финансови връзки по отношение на работата им в две общи компании. Не са осъществени много планове. Извършителите са били вътре в заведението, седели са на една маса “, разкри Хаджиев.

„ Трябва да подчертаем, че няма потърпевши жители “, посочи той.

„ Работим и съм безусловно уверен, че причинителите ще бъдат открити и арестувани “, безапелационен беше шефът на Столична дирекция на вътрешните работи.

Собственикът на заведението не бил открит за коментар, защото към момента се намирал в Столична дирекция на вътрешните работи.

БЛИЦ напомня, че в това време се появи и друга версия за мутренския разгром .

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР