Имаме ясна позиция - Асен Василев, Кирил Петков с посредници

...
Имаме ясна позиция - Асен Василев, Кирил Петков с посредници
Коментари Харесай

Бойко: Ако се махнат Кирил и Асен, ГЕРБ може да се обедини с ПП

Имаме ясна позиция - Асен Василев, Кирил Петков с медиатори от април до момента изсмукаха от страната стотици милиони при настоящ контракт с " Газпром ". Това сподели по време на визитата си в актуализирания храм " Успение Богородично " в Кюстендил водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ Колегите от Демократична България, които са почтени хора, се подведоха и започнаха да вършат митинги, с цел да не се върне " Газпром ". " Спонтанни " митинги и по тази причина се провалиха. А Асен Василев доста хитро през вчерашния ден се възползва като сподели: " Какво неприятно има в това " Газпром " да ни даде газ ". Ако българите са толкоз наивни, и Господ няма да ги избави ", сподели още Бойко Борисов.

От името на патриарх Неофит митрополит Поликарп пожела лек и блажен празник и изрече персонална признателност към Бойко Борисов за скъпата помощ: " Благодарим освен за този храм, само че и за всички храмове и манастири на територията на Софийска епархия и Софийска митрополия, които с помощта на вашата благотворителност през днешния ден живеят нов живот. “

" Искам да ви помоля като свършите да снимате колоните, на които се държеше църквата. Оставихме ги преднамерено, с цел да се види на какво се крепеше. Че щеше да падне, щеше. Вярата, християнската ни религия в тези тежки времена е най-важното. Щастлив съм, че на този прекрасен празник съм тук ", съобщи Борисов.

Кирил Петков сподели, че Румен Радев демонстрира реваншизъм...човекът, който го направи министър. Той вдъхна божият мирис, с цел да станат партия.

" Категорично се разграничаваме от " Газпром ", 100 % диверсификация ", удостовери още веднъж Борисов и изясни:

" Натиснаха копчето от съветска страна, големи пари се изкарват. Взеха ви от налозите 800 млн. лв. и ги дадоха на дъщерната компания на " Газпром ". Не можеш 5 месеца да приказваш срещу " Газпром ", а през вчерашния ден да кажеш, че евтината газ е допустима ", съобщи той, във връзка вчерашната позиция на Асен Василев.

" Ние считаме, че в случай че махнат Кирил и Асен, от ГЕРБ ще можем да се коалираме с тях ", съобщи Борисов, във връзка поръчката на " Продължаваме Промяната " за възможна коалиция, в случай че Борисов не взе участие в уравнението.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР