Имаме ясна и последователна политика - достигане до ниво 300

...
Имаме ясна и последователна политика - достигане до ниво 300
Коментари Харесай

Патриотите ще настояват за 250 лв. минимална пенсия в рамките на бюджет 2020

Имаме ясна и поредна политика - постигане до равнище 300 лв. на минималната пенсия. Това съобщи в телевизионно изявление Христиан Митев от НФСБ. По думите му в този бюджет има задоволително запаси.

Той съобщи, че по време на съдружния съвет, който се е отлагал до момента поради изборите, ще упорстват за 250 лева минимална пенсия в границите на този бюджет.

Парламентът одобри на първо четене държавния бюджет за 2020 година По думите на Митев занапред ще се водят диалози в дребната коалиция за това какво ще се предприеме, в случай че ГЕРБ не са съгласни с тази линия. През 2019 година минималната пенсия доближи 219 лева, напомни той.

"Не имам вяра че ще се стигне до блокиране на бюджета. В една коалиция са значими целите и на огромната партия, и на по-малките партии ", уточни Христиан Митев. Той съобщи, че не усеща в работата си с сътрудниците от Вътрешна македонска революционна организация някаква тяхна доминация, разяснявайки по-добрите резултати на партията на Красимир Каракачанов на европейските и на локалните избори, за разлика от НФСБ.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР