Имаме ясен план как да работим като правителството на малцинството.

...
Имаме ясен план как да работим като правителството на малцинството.
Коментари Харесай

Министър Събев: Ако не се случи правителство на малцинството, отиваме на избори

Имаме явен проект по какъв начин да работим като държавното управление на малцинството. Ако не се случи това, отиваме на избори. Това сподели министърът на превоза Николай Събев в ефира на Нова телевизия.

„ От 13 декември държавното управление работи под непрекъснат риск, че нещо няма да се случи. Опитваме да променим нещата, а те не се случват заради вътрешни аргументи. Тази обстановка е постоянна”, добави Събев.

„ Оттук нататък задачата е елементарна – разгласяваме държавно управление на малцинството, въпросът е ще има ли 12 депутати. Станаха нервни, че не се случи избора на централен банкер. Когато взехме решение да влезем в еврозоната, още веднъж имаше овакантяване на четиримата министри от Министерски съвет. Станаха доста нервни и започнахме да си задаваме въпроса какво се случва”, продължи Събев.

„ Една от законодателните промени, които би трябвало да бъдат осъществени, е актуализацията на бюджета. Има неща, които ни сплотяват, и неща, по които има разногласия. Като държавно управление на малцинството започваме да работим с всеки един от депутатите, с всяка парламентарна група. Налага се да работим с всеки един народен представител да потърсим общи точки, където успеем”, сподели Събев. И акцентира, че актуализацията на бюджета би трябвало да мине.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР