„Имаме всички разрешения за полета. От въздушен контрол са координирали

...
„Имаме всички разрешения за полета. От въздушен контрол са координирали
Коментари Харесай

Екшънът с бебето, докарано от цигански барон с хеликоптер в Столипиново, продължава ВИДЕО

„ Имаме всички позволения за полета. От въздушен надзор са координирали полета и са дали разрешение за хвърчене, кацане и политане на хеликоптера”. С тези думи роднините на новородения Асен, който дойде в Столипиново с вертолет, обясниха първокласния воаяж на бебетата, оповестява.

Летателната машина мина ниско над регион „ Източен”, а по-късно кацна на стадион "Рома ", наоколо до Преспите. В него пътуваха новороденият Асен, майка му и татко му. А след кацането му, шарена карета транспорти пасажерите към мястото, където ще се организира празникът за посрещането на детето.

Нестандартният екскорт бе проведен от дядото на бебето – Асен Карагьозов. Той бе провел и охолно празненство в махалата.

„ Вертолета има документи, както и летателен проект за днешното мероприятие. Собственикът е от София, базата с хеликоптерите е в Самоков. Той има компания, която се занимава с полети. Човекът ми дължи услуга и предложи да изненадаме роднините. Той провежда документите и разрешителните. Каза да не се тормозя за нищо.

Аз чаках бебето на стадиона, взехме го и се прибрахме. Имахме тъкмо две минути за слизане и отново да излети вертолета. Голям празник е за нас и всичко е законно”, съобщи пред наш кореспондент Асен Карагьозов.

Празникът бе преустановен към 17:00 часа след сигнали на жители за висока музика и обсада на бул. „ Марица”. Танцуващи бяха завладяли лентата за придвижване, показвайки уменията си под ромски ритми.

Две патрулки бяха изпратени на място. Организаторът се снабди с наставление, а фиестата бе прекъсната.

Междувременно всички институции бяха сигнализирани за полета на хеликоптера и кацането му. Информация за полета не е подавана в полицията, нито пък е известена общината, чиято благосъстоятелност е въпросното игрище.







Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР