Имаме връзки, които просто не се случват на 100%, защото

...
Имаме връзки, които просто не се случват на 100%, защото
Коментари Харесай

Гадните Свалки, Без Които Не Можем

Имаме връзки, които просто не се случват на 100%, тъй като нещо не е както би трябвало, а в това време не можем да се откажем от тях.

Всъщност “връзки” не е точната дума, защото такива връзки рядко доближават до същинска връзка. Това са просто флиртове или свалки, от които няма изплъзване.

Знаем, че не водят до нищо положително, трайно и одобрено във времето, само че постоянно сме подготвени да ги повтаряме. Ето ги видовете връзки, които ни подтикват към следващия любовен екшън:

Той въобще не ме притегля

И макар действителността, дейностите са противоположни. Как се получава това? Просто се получава. Това е този мъж, за който сте изцяло наясно, че няма да си легнете с него. Той е благ, той е доста приятна компания. Но даже не си представяте опцията да бъдете интимни. Той е вманиачен по вас, само че вие по него – въобще. И се срещате с него с вярата, че той ще преодолее увлечението си и ще си станете другарчета. Но физическото привличане е голяма част от всяка връзка, и в случай че го няма, просто го няма. Не измъчвайте себе си с виновност и него с напразни очаквания и прекратете тези връзки.

Мъжът, който ме търси за едно бързо…

Не знаете къде е и какво прави, още по-малко пък с кого, до момента в който внезапно не ви звънне в 2 измежду нощ, тъй като се е сетил, че в миналото сте правили приказен секс и може пък вие да сте дамата на живота му. И тъй като той е решил, че би трябвало да ви има тъкмо в този момент, значи по този начин би трябвало да стане. Колко дълго бихте се чувствали като обикновено човешко създание, в случай че той ви търси единствено за едно бързо среднощно…? Ясно е, че такива връзки по никакъв начин не въздействат добре на самочувствието.

Той ме обсипва с внимание

Факт – прелестно е да си с някой почтен сладур, единствено тъй като те обсипва с внимание и похвали. Не отговаряте на известията му, само че когато го потърсите, той постоянно е там. Кани ви тук или там, постоянно гледа да сте удовлетворена и щастлива. Твърде вдлъбнат е и не вижда, че на вас просто ви е прелестно вниманието му. Да излизате с него не е почтено нито за него, нито за вас. Комфортът, който усещате, е краткотраен и недействителен.

Перспективният

Това е мъжът, който е просто съвършен на хартия. Той е благ, добре изглеждащ, има страхотна работа и ползи. Той е в обществения ви кръг. Има възприятие за комизъм и е душата на компанията. Той просто наподобява като идеалната ви половинка, мъжът, който родителите ви ще одобрят. Но колкото и да си мислите, че го харесвате, нещо му липсва. Няма пеперуди в стомаха, няма нетърпения да го видите и подкосяване на краката. Вие просто не го обичате. Наясно сте, че рано или късно ще се почувствате нещастна в тази връзка.

Удобен като фотьойл

Това е оня вид, с който си звъните след прекалено много шотове. Харесвате се, но не напълно. Или най-малко не задоволително. Нищо не ви задържа дружно, само че нещо все ви тегли един към различен. Никой от двамата обаче не влага прекалено много страсти в това, което се случва сред вас в леглото. Просто секс и развлечение. Удобно ви е дружно и толкоз. Но с такива връзки няма по какъв начин да мислите за бъдеще, няма по какъв начин да имате сериозна връзка. Намесят ли се мисли за нещо съществено, и двамата просто ще се объркате. Тогава комфортното ще стане доста комплицирано.

Мъжът, който ме притегля, само че не става

Вие двамата непрекъснато се срещате за съществени диалози, само че не достигате до никакво умозаключение. В един миг решавате, че ще го изтриете от живота си. В идващия към този момент сте на среща с него. Нямате връзка, само че в никакъв случай не сте свободни един от различен. Просто има нещо в него, което не ви разрешава да си тръгнете. Но има и нещо, което не може да приемете. Вероятно има причина вие двамата да не можете да оправите нещата и да бъдете дружно. И знаете, че би трябвало да го оставите и да продължите напред, въпреки да ви е мъчно.

Бившият

Може и да е първата ви разлъка, може и да е 100 и първата. Този човек е бил голяма, доста значима част от живота ви, само че по една или друга причина всичко по сред ви е завършило. Трудно е изцяло да пренебрегнеш и изтриеш от живота си някого, който е бил за вас толкоз специфичен в близкото минало. Затова не е по никакъв начин учудващо, че и двамата в някакъв миг може да се подхлъзнете и да се озовете един върху различен. Това обаче не е добра концепция. Имало е причина връзката ви да завърши и нормално е доста основателна.

Мъжът, който в никакъв случай не търси нищо съществено

Сигурно сте излизали с този вид най-малко за малко. Всички си имаме по един подобен мачо, който в никакъв случай не гледа съществено на живота, а оттова и на дамите в живота си. А рано или късно вие ще поискате освен това от просто секс. Може и пъклен да ви притегля, само че този вид просто в никакъв случай няма да бъде в сериозна връзка. Не желае да ви загуби, само че не може да ви даде кой знае какъв брой. В тази обстановка е повече от ясно – би трябвало да спрете да се виждате, с цел да имате време за оня специфичен мъж, който ще ви даде каквото желаете.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР