Имаме видео доказателство, че провокациите, които се случат в село

...
Имаме видео доказателство, че провокациите, които се случат в село
Коментари Харесай

Има доказателство, че провокациите в Шарково са по план на Нинова, обявиха от ГЕРБ

Имаме видео доказателство, че провокациите, които се случат в село Шарково, са по " екшън проект ", иницииран от Корнелия Нинова, сподели някогашният депутат от ГЕРБ Антон Тодоров по време на ексклузивен брифинг, заяви организация " Фокус ". Става въпрос за митингите на фермери, които подкрепени от хора от разнообразни елементи на страната, не позволиха да бъдат евтаназирани евентуално заболели от чума животни.

Тодоров разгласи, че в обществените мрежи има видео, от което излиза наяве, че човек, който е измежду най-активните, пречещи на органите на реда да влязат в огнището на чумата, е получил написан " екшън проект " от Корнелия Нинова какво да се прави. " Ако се потвърди, че провокациите в Шарково са инициирани от Корнелия Нинова, ще сезираме прокуратурата, тъй като това е опасност към националната сигурност ", сподели на същия брифинг депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

" Очакваме отговор незабавно от госпожа Нинова. Тя би трябвало да отговори на следните въпроси - познава ли този човек и общувала ли е с него във времето, в което самата тя присъстваше в Странджа. Поддържала ли е контакти с други хора от групите, които проведоха провокации в Странджа, и с хора, които отидоха там с първокласни коли и попречиха органите да си свършат работата? Давала ли е задания на уредниците по какъв начин да работят? ", добави той.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР