Имаме свидетелско сведение за избягалия затворник от Ловеч, продължаваме да

...
Имаме свидетелско сведение за избягалия затворник от Ловеч, продължаваме да
Коментари Харесай

МВР имало свидетелско показание за избягалия затворник в Ловеч

" Имаме свидетелско сведение за избягалия пандизчия от Ловеч, продължаваме да работим по него ", сподели министърът на вътрешните работи Валентин Радев в Народното събрание в отговор на депутатски въпрос.

" На 21 юни 2018 година малко след 10 часа лишеният от независимост е направил отклоняване от работен обект в пандиза в Ловеч. С депеша Министерство на правораздаването ни уведомяват. В основна дирекция " Национална полиция " в 13.34 ч. сме известени. Лицето е оповестено за общодържавно търсене незабавно ", сподели Радев.

По думите му служителят от компанията за надзор върху лишените от независимост не е бил на обекта, откъдето е избягал пандизчията. " Извършена е инспекция на лицата от близкото обграждане на избягалия, находящи се в София, Елин Пелин и на други места. Не е открито лицето да обитава на тези адреси. Продължаваме да го търсям несъмнено ", сподели Радев.

" Създадена е нужната организация и са подхванати оперативно-издирвателни дейности. Проверяват се адресите на лица от близкото обграждане на това лице, на територията на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи – Ловеч, Велико Търново и Търговище и други ", успокои министърът.

Радев съобщи, че се правят инспекции на железопътния и автобусния превоз в страната. " Изградени са контролно-пропускателни пунктове. Създадена е организация взаимно с " Гранична полиция ", заяви още Радев.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР