Имаме собствена законодателна програма, която от днес внасяме в деловодството

...
Имаме собствена законодателна програма, която от днес внасяме в деловодството
Коментари Харесай

Нинова с предложение за увеличаване на работната заплата от средата на годината

" Имаме лична законодателна стратегия, която от през днешния ден внасяме в деловодството на Народно събрание ". Това съобщи на брифинг водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Тя уточни кои ще бъдат тези законопроекти:

►Законопроект за увеличение на работната заплата, която да влезе в действие още от юли тази година, а не от януари 2024 година

►Законопроект за наказванията, свързани с войната по пътищата

►Законопроект за повишение на наказванията за трафик на мигранти

►Законопроект за увеличение на наказванията за детска порнография и домашно принуждение

На въпрос какво чака от консултациите при президента за сформиране на държавно управление тя съобщи: " Очакванията ми от консултациите са това да бъде една официална процедура ".

" ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ са идентични по цели - те се караха кой краде повече, тъй че чакаме да се схванат - имат идентична позиция по Еврозоната, джендър идеологията, даването на оръжия за Украйна ", акцентира Нинова.

Относно бюджета тя сподели, че в случай че се внесе бюджет от служебния кабинет, те ще предложат промени сред първо и второ четене, а в случай че се предложи от постоянен кабинет, образуван посредством първите и вторите в Народното събрание, то те ще се внесат техните оферти и ще се борят за тях, както са го правили постоянно.

Лидерът на Българска социалистическа партия посочи, че са на една позиция с първите две сили по ПВУ, правосъдна промяна, Шенген.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР