Имаме скрита заболяемост в Кърджали, най-вероятно хората, които са със

...
Имаме скрита заболяемост в Кърджали, най-вероятно хората, които са със
Коментари Харесай

Костадин Ангелов: Утре решаваме дали ще променяме мерките в София

Имаме скрита заболяемост в Кърджали, най-вероятно хората, които са със признаци не се изследват. 22 са свободните кревати сега в Кърджали. Това, което говорихме е, че постоянно 16 кревати ще държим в запас, като този запас се основава когато останат по-малко от 10 кревати в лечебното заведение. Това разяснява здравният министър в Кържали.
" На национално равнище нещата като цифри наподобяват като през октомври-ноември, само че здравните служащи са спокойни, няма го това терзание, както и страхът от преди, защото към този момент сме доста по-подготвени. Не се усеща този напън върху системата, който беше през октомври и ноември. Системата на Спешната помощ е готова да работи по този начин, че да не се стигне до дефицит на коли за спешна помощ и закъснение на адреси ", разяснява той.
 Министър Ангелов: Има наклонност за подмладяване на болестта Министър Ангелов: Има наклонност за " подмладяване " на болестта
Наблюдава се " подмладяване " на пациентите с коронавирус, което е наклонност на национално равнище. Това сподели в Смолян здравният министър Костадин...
В утрешния ден Ангелов ще се срещне с всички шефове на лечебни заведения в София, с шефа на РЗИ-София и с кмета на града Йорданка Фандъкова, с цел да се реши дали да променяме ограниченията в столицата.
Възможно е да бъде възобновено в четвъртък. Тогава се чака Европейската организация по медикаментите ЕМА да се произнесе за сигурността на имунизацията на АстраЗенека.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР