Имаме сключен договор и реални действия от подписалия договор с

...
Имаме сключен договор и реални действия от подписалия договор с
Коментари Харесай

В края на февруари приключва изследването на сградата за нова детска болница

Имаме подписан контракт и действителни дейности от подписалия контракт с нас за градивно проучване, към този момент се работи. Срокът, в който би трябвало да завърши проучването на постройката, е края на месец февруари. Това сподели министърът на опазването на здравето Кирил Ананиев на съвещание на парламентарната здравна комисия.

„ Убеден съм, че постройката е годна и ще може да се употребява за детска болница “, съобщи той. „ Изграждането на сложна детска болница е приоритет за мен и моя екип. Ще създадем всичко допустимо тази фантазия, която имаха толкоз хора, да стане действителност и то в обозримо време “, разяснява Ананиев.

Министърът сподели още, че от 3 януари със заповед е основал работна група, в която влизат национални консултанти по обособени детски специалности, шефове на лечебни заведения, началници на клиники. „ Съставът й е от 15 души със задание да приготвят систематичен проект за разполагане на детските отделения в съществуващата постройка. Групата работи интензивно “, съобщи Кирил Ананиев.

„ Ще поканим известни архитекти, които сега построяват най-новата болница в Тел Авив, Израел. Ще изпратя и наши експерти там. Ще използваме техния опит “, сподели още министърът.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР