Имаме си победител и то какъв! Българинът Манол Лазаров влезе

...
Имаме си победител и то какъв! Българинът Манол Лазаров влезе
Коментари Харесай

Българин стана един от 10-те най-добри бармани в света

Имаме си победител и то какъв! Българинът Манол Лазаров влезе в топ 10 на финала на World Class – най-голямото и влиятелно съревнование за бармани в света.

World Class, в резюме, е като Олимпийските игри за бармани. Това е най-сериозното съревнование, на което можеш да се явиш. Освен че се състезаваш с най-хубавите представители от всяка от участващите страни, съдии са едни от най-сериозните фигури в промишлеността.
                             

Манол стартира да барманства още до момента в който е възпитаник в 11 клас в родния си град Велико Търново, а по-късно с доста работа и учене на поминък от най-хубавите, става същинско про зад бара. Преди да се запише за присъединяване в World Class България, няколко пъти посещава събитието като непряк наблюдаващ, само че чак през 2019 година взема решение да взе участие – и ненадейно побеждава. Така си проправя пътя до огромния международен конкурс, на който се явява тази година.

На финалния кръг участниците би трябвало да подготвят 3 разнообразни питиета единствено за 5 минути – „ Справих се съвсем в точния момент и с леко порязване. Закъснението от 2 секунди обаче ми „ поряза “ и точките в класирането. Все отново трите коктейла, които подготвих, впечатлиха влиятелното жури “, споделя Манол и макар, че не получава международната купа за най-хубав барман, 26-годишният Лазаров се класира в топ 10, което е ужасно достижение! Сега на плещите му пада тежестта да въодушевяват идващото потомство експерти и един ден да имаме българин победител, който да е най-хубав барман в света, написа каналът Vbox7.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР