Имаме схеми за "хранилки" в държавни и общински предприятия, но

...
Имаме схеми за "хранилки" в държавни и общински предприятия, но
Коментари Харесай

БСП: Имаме схеми за "хранилки" в държавни и общински предприятия

Имаме схеми за "хранилки " в държавни и общински предприятия, само че не ги слагаме на масата, тъй като чакаме да се събере Изпълнителната комисия на ГЕРБ, с цел да се види какво са решили за "шуробаджанашките връзки ", съобщи през днешния ден на конференция на "Позитано 20 " националният представител от Българска социалистическа партия Таско Ерменков.

"Имаме цялата информация за всички назначения, получили сме към стотина сигнала от всички регионални и от множеството общински градове ", добави той.

Ерменков показа през днешния ден скица за роднински връзки в "Булгартрансгаз " ЕАД, "Булгаргаз " ЕАД, Столична община и Комисия за защита на конкуренцията. "В тази скица Юлия Ненкова, някогашен заместник-кмет, а в този момент ръководител на Комисия за защита на конкуренцията, е наследена от Ралица Стоянова, която в този момент е заместник-кмет на Столичната община. Тя е и сестра на Стоян Стоянов, който е шеф на "Правен отдел " в Комисия за защита на конкуренцията. Георгица Стоянова е член на Комисия за защита на конкуренцията и е брачна половинка на Владимир Малинов, който е шеф на "Правен отдел " в "Булгартрансгаз " ЕАД ", съобщи Таско Ерменков. Той сложи въпроса дали тези роднински връзки не са една от аргументите за "процедурата на Европейска комисия против България по делото "Булгартрансгаз ", съобщи Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР