Имаме съгласие, имаме коалиционно споразумение, практически има коалиция между Продължаваме

...
Имаме съгласие, имаме коалиционно споразумение, практически има коалиция между Продължаваме
Коментари Харесай

Окончателно: ДБ и ПП се явяват заедно на изборите

" Имаме единодушие, имаме съдружно съглашение, на практика има коалиция сред " Продължаваме Промяната " и " Демократична България ". Да, това към този момент е решено - ще се явим дружно на изборите ". Това съобщи довечера в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия Ивайло Мирчев. Така той за първи път публично оповести решението на двете партии, което трябваше да бъде показано на публиката в средата на другата седмица.

Изявлението му свари неподготвени " Продължаваме Промяната ", които още не са обявили окончателното си решение. В партията има много гласове " срещу " обединението, само че явно те не са натежали. Нагласата и на двете партии е дружно да се трансфорат в първа политическа мощ на изборите на 2 април.

" Новата порция " Магнитски " демонстрира, че Съединени американски щати нямат никакво доверие в работата на българските институции. България сега е международен рекордьор по най-вече глобени в " Магнитски ", макар че сякаш ние сме един от стратегическите съдружници на Съединени американски щати ", разяснява Ивайло Мирчев.

По думите му отговорността за това, което се случва, се носи единствено от един човек - Иван Гешев.

" Иван Гешев в индивидът, който не проверява изказванията на Васил Божков за това, че Владислав Горанов е бил преносител на суми за Бойко Борисов. След като той не ги проверява Владислав Горанов е сега в листата " Магнитски " за корупционни практики ", разяснява Ивайло Мирчев.

Той дефинира протичащото се като " голямо интернационално оскърбление ". Според Ивайло Мирчев това има значение за капиталовия климат.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР