Имаме разбирателство за бюджата. Това обявиха заедно пред журналисти Кирил

...
Имаме разбирателство за бюджата. Това обявиха заедно пред журналисти Кирил
Коментари Харесай

Събраха се: Борисов, Петков и Иванов с общо изявление

Имаме съгласие за бюджата. Това оповестиха дружно пред публицисти Кирил Петков, Христо Иванов и Бойко Борисов.

" Това, което нощес се случи на комисията, през днешния ден на лидерска намира се разбрахме, че всички проблеми по бюджета ще бъдат решени. България ще има бюджет, койте ще служи на българските жители ", съобщи ръководителят на " Продължаваме Промяната " Кирил Петков, съобщи Евроком.

Съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов разгласи, че механизъм ще бъде подписан, само че сега вършат проби.

" Мнозинството се консолидира към решение по приходните ограничения в бюджета, които бяха сложени през вчерашния ден от комисията на подозрение. Промяната ще бъде обвързвана с размера на компаниите, които ще се ползват - ограниченията за ел. заплащане. До този миг концепцията беше за компании с над 50 души личен състав, в този момент постигнахме компрос да бъде за над 100 души. Останалите ограничения ще бъдат признати ", добави той.

Лидерът на Герб Бойко Борисов изясни, че имат право на противоположности по някой тематики, тъй като са разнообразни партии.

" Компромисите, които направихме, с цел да има държавно управление, мисля че успокояват обществото. Бюджетът е политическият закон на едно ръководство. Ако не се одобри бюджет, импортиран от Асен Василев държавното управление пада. Отстъпих даста неща, за които сме говорили. Колегите се съгласиха за някой неща- за касовите бележки, електронното заплащане. Ние приехме за касовите наличия, за заплащането на фишовете електронно, за фонда. 

Борисов успокои, че в името на народа ще поддържат бюджета препоръчан от Асен Василев.

Кирил Петков добави, че обща цел е Еврозоната и Шенген. 

" Тавана за цените на тока и бизнеса остава на 200 лв.. Това е мярка, с която да сме сигурни, че влизаме в рамките, които се изискват за влизане от механизма за оценка за Еврозоната.

Председателят на Герб Бокйко Борисов съобщи, че ГЕРБ не могат да правят отстъпка от мандатността на кметовете. По думите му същинската цел да се търси конституционно болшинство, е правосъдната промяна, съобщи Евроком.

" 24 май е извънреден празник, в това няма спор. Има спор дали да е този, оня или другият. Истинската цел е правосъдната промяна и нашият лидер Христо Иванов в тази тематика, го поддържаме във всички неща ".

Според Борисов, в случай че не бъде признат импортираният от финансовия министър Асен Василев бюджет, държавното управление пада.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР