Имаме претенции към бюджета, но чисто политическият акт е да

...
Имаме претенции към бюджета, но чисто политическият акт е да
Коментари Харесай

Борисов: Имаме претенции към бюджета, но чисто политическият акт е да бъде подкрепен

Имаме искания към бюджета, само че чисто политическият акт е да бъде подсилен. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на Народното събрание преди разглеждането на проектобюджета за 2023 година на първо четене, съобщи кореспондент на " Фокус ".

" Имаме искания към бюджета, само че чисто политическият акт е да бъде подсилен. Направих среща с нашите депутати в този бюджет за полицията, обществените служащи и пожарната, да бъде вкарано като наше предложение, само че се разбрахме за идващия бюджет, след два-три месеца, доста по-задълбочено да се направи и в други сфери, в които виждаме проблеми сега, а хората чакат решения ", изясни той.

" Този бюджет е на месец  и половина. Мисля, че в случай че почне да се вслушва повече в браншовите организации, ще има по-голям триумф. Оптимист съм за идващия бюджет. Този просто би трябвало да го приемем, с цел да подсигуряваме пенсионерите,  учителските заплати, културата, образованието, археологията, вероизповеданията и така нататък С такива " дребни пари " може да се получи по-добър резултат ", съобщи Борисов.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР