Имаме преливане на язовирните стени на двата язовира, които се

...
Имаме преливане на язовирните стени на двата язовира, които се
Коментари Харесай

Преливат двата язовира в Царево

„ Имаме преливане на язовирните стени на двата язовира, които се намират на територията на община Царево. Имаме информация за трима изчезнали. Тази информация към момента не е доказана “, сподели кметът на града Георги Лапчев, представен от Българска телеграфна агенция.

Преляла е и река Дяволска сред Китен и Приморско, а пътят е затворен, научи bTV. 

Предполага се, че хората са били на някой от мостовете в Царево

Кметът на Царево помоли хората да се въздържат от пътешестване. По думите му страховете за това да погледнем по какъв начин са парцелите пречат на екипите.

Пороите не престават съвсем денонощие . Щети са нанесени на територията на цялата община Царево. „ Всички тези, които имаха потребност да бъдат евакуирани, са евакуирани. 60 души са настанени в кметството в с. Лозенец, а останалите са тук в града “, добави Георги Лапчев.

Проследете с нас обстановката онлайн

По думите му все още е основана организация за доставка на помпи, които да понижат натиска върху язовирните стени. Той акцентира, че те не са компрометирани.

На този стадий в щаба не е постъпвала информация за хора, които са в заплаха, сподели още кметът на Царево. По думите му все още няма обитаеми места без електрозахранване. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР