Имаме предварително решение, че ще гласуваме срещу този вот на

...
Имаме предварително решение, че ще гласуваме срещу този вот на
Коментари Харесай

Обединените патриоти: Мотивите за вота на недоверие са смехотворни

Имаме авансово решение, че ще гласуваме против този избор на съмнение, по хиляди аргументи, най-малкото тъй като претекстовете, които бяха импортирани през днешния ден от Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила, са смехотворни. Това съобщи пред публицисти в Народното събрание секретарят на ПГ на Обединените патриоти Борис Ячев.

Фактът, че Българска социалистическа партия се люшка в продължение на месец и половина за това какви претекстове да внесе - имаше клатушкане към опазване на здравето, саниране, потвърждава, че желанието за този избор е напълно политически блян на Корнелия Нинова да си даде в допълнение един час политическо говорене и да реши ненапълно свои вътрешни проблеми, свързани с нейното подсилване като водач, разяснява Ячев. Според него половината от управлението на Българска социалистическа партия са чули претекстовете на вота едвам през днешния ден. "Мотивите за този избор са съчинени в политическата канцелария, лаборатория, на Кирил Добрев и Корнелия Нинова ", разяснява Ячев.

Според Борис Ячев проблем с корупцията има във всяка една страна в друга степен. По-важното е тези проблеми да се вземат решение, съобщи той и добави, че след 4-5 години опити да се одобри антикорупционно законодателство, то към този момент е реалност. Сега би трябвало да се даде време на новия антикорупционен орган да стартира работа и да реализира резултати, разяснява депутатът.

По отношение на Истанбулската спогодба Борис Ячев съобщи, че Обединените патриоти ще решат дали да поддържат документа в пленарна зала откакто видят какъв ще е новия превод, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР