Имаме подозрения кой е поръчителят за отвличането на Адриан Златков.

...
Имаме подозрения кой е поръчителят за отвличането на Адриан Златков.
Коментари Харесай

Цацаров: Имаме заподозрян за отвличането на Адриан

Имаме съмнения кой е поръчителят за отвличането на Адриан Златков. Това сподели основният прокурор Сотир Цацаров във връзка отвличането на Адриан Златков и освобождението под парична гаранция на четиримата упрекнати за него.

На въпрос дали има данни за още хора, забъркани в тази ситуация, Сотир Цацаров отговори:

„ Естествено, че има данни за още хора и естествено, че се работи върху това. Хората, за които става дума са или помагачи или просто част от изпълнителския уред. Едно такова закононарушение изисква и гарант, а подобен гарант има “.

В отговор на въпрос знае ли се кой е изпълнителят, Цацаров уточни: „ Има съответни съмнения “. „ Дори и изясняването на доказателствата до този миг е изискало сериозен труд.

Тоест е изисквало голям труд и голямо събиране освен на оперативна информация, само че и в превръщането й в годни доказателствени средства. Не на вятъра благодарихме на сътрудниците от сръбската прокуратура и сръбското Министерство на вътрешните работи.

Помощта им беше скъпа и продължава. Трудно се потвърждават сходен вид действия. За мен е осъществена голяма работа “, уточни още основният прокурор, представен от в. Труд. Във връзка с обвиняванията към прокуратурата, че акциите й са пиар, той разяснява:

„ Те нещата нормално са по този начин – прокуратурата е упреквана, че не работи, а когато прокуратурата работи, е упреквана, че прави пиар “.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР