Имаме пет варианта за изменение на законодателството, включително в Конституцията

...
Имаме пет варианта за изменение на законодателството, включително в Конституцията
Коментари Харесай

Десислава Атанасова протегна ръка към БСП и обяви: Очакваме златния пръст на Нинова

Имаме пет разновидността за изменение на законодателството, в това число в Конституцията и в Наказателния кодекс. Това съобщи на специфична конференция ръководителят на правната комисия в Народното събрание и народен представител на ГЕРБ Данаил Кирилов. „ Интензивно обсъдихме всички правни благоприятни условия, повече от 5 разновидността, в това число и за промени в Наказателен кодекс и Конституцията “, изясни Кирилов. „ Подробно анализирахме всички правно относими обстоятелства и условия по отношение на опцията за смяна в Конституцията. Смятаме, че това е най-хубавото правно решение “, разяснява той.

По думите му закононарушенията, свързани с приватизацията, имат особено значение за българското демократично развиване. Според него предлаганите промени в Конституцията ще дадат изясненост за разпределението на голямото държавно и общинско имущество.

" Ще предложим на всички парламентарни групи да поддържат тези промени. Парадоксалното е, че ще предложим подписа си да постави и водачът на Българска социалистическа партия госпожа Корнелия Нинова, която е взела участие в сходни приватизации ", съобщи депутатката Десислава Атанасова.
„ Очакваме златния пръст на Корнелия Нинова при събирането на подписи за смяна в Конституцията”, сподели още Атанасова.
Тя добави, че останалите политически сили в Народното събрание към този момент са декларирали желанията си да поддържат плана на ръководещите против отминалостта за закононарушения при приватизацията.

„ За нас приватизацията е инструмент за правене на държавна политика. Българска социалистическа партия отхвърлят инструмента, само че обичат да го употребяват по много подозрителен метод.

Надяваме се с това да дадем знак към българското общество да се борим с порочните практики на Прехода. Периодът обгръща и трите мандата на ГЕРБ. Ние не сме взели участие в преразпределението на държавната собственост”, сподели от своя страна депутатът Тома Биков.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР