“Имаме огромен шанс за победа в Шумен и тя не

...
“Имаме огромен шанс за победа в Шумен и тя не
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Победата на БСП в Шумен ще е победа за шуменци

“Имаме голям късмет за победа в Шумен и тя не е за претендента за кмет Венцислав Венков, нито за общинските съветници – тя е за вас “. С тези думи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова се обърна към стотиците жители в залата на Младежкия дом в града.

”Вярвам в нашия претендент Венцислав Венков, в неговата честност и отдаденост на ползите на Шумен ”, продължи тя и изрази поддръжка и за листата с претенденти за общински съветници, водена от ръководителя на партията Веселин Пенчев. Нинова показа акценти от платформата на левицата. “Кметовете на Българска социалистическа партия поемат ангажимент да не се усилват локалните налози и такси ”, акцентира тя. По думите й за младежите ще бъдат обезпечени безвъзмездни детски градини, помощ с общински жилища за млади фамилии, помощ за стратегиите ин витро. “Искаме да се спрат продажбите на общинските терени, а вместо това те да се дават за инвестиция и икономическа полза за региона ”, сподели още Нинова.

“Горд съм и за мен е чест да съм претендент за кмет, повдигнат и подсилен от Българска социалистическа партия. Много е значимо хората, които желаят властта, да си затворят устата и да си отворят ушите за проблемите и вижданията на хората ”, съобщи от своя страна претендентът за кмет на левицата Венцислав Венков. Той показа съответни решения за казуса с чистотата – на водата, въздуха и околната среда в региона. “Това са най-неотложните проблеми на шуменци, които би трябвало да се решат в идващия мандат. От 40 години близо 200 000 души пият вода от язовир, строен за напояване, а заплащат най-скъпата вода ”, сподели още той. Кандидатът за кмет на Българска социалистическа партия се ангажира да работи предпочитано и за образованието, за въвеждане на новаторски просветителни модели, обязаност сред образованието и стопанската система. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР