Имаме няколко получени сигнала за българи, притеснени от наводненията. Основно

...
Имаме няколко получени сигнала за българи, притеснени от наводненията. Основно
Коментари Харесай

Консулът ни в Атина за циклона Янос: Има пострадало имущество на български граждани

Имаме няколко получени сигнала за българи, обезпокоени от наводненията. Основно на остров Кефалония. Става въпрос за туристи. Няма потърпевши български жители, най-малко за момента нямаме данни. Има потърпевшо имущество на български жители, главно коли, които са наводнени от потоците вода, които са се стичали от високите елементи на острова, заяви Любомир Георгиев, консул на България в Атина.
До тази вечер се чака да спрат преваляванията в Централна Гърция и Пелопонес, като циклонът се измества към о-в Крит. До неделя се чака всичко завърши, като естествено ще би трябвало водата да се оттече, добавя той пред Българска национална телевизия.

От Министерство на външните работи предлагат жителите да заобикалят пътешестване в регионите, наранени от циклона Янос. Да осведомят свои близки по отношение на местоположението си и за местата, в които имат намерение да ги посетят.

Предварително да се срещнат с местоположението на най-близките ръководства на полицията, пожарната и незабавната помощ в региона, в който се намират. При нужда да се свържат с представителствата на страната ни в Гърция, прикани пред Българска национална телевизия консулът ни в Атина Любомир Георгиев.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР