Имаме нужда от мир и спокойствие, за да живеем добре.

...
Имаме нужда от мир и спокойствие, за да живеем добре.
Коментари Харесай

Кои са най-миролюбивите и спокойни зодии?

Имаме потребност от мир и успокоение, с цел да живеем добре. Има  , с които тези неща са ни обезпечени, тъй като самите те не обичат да бъдат част от драми, инциденти и не са свръх прочувствени за нещата, които им се случват. Истината е, че множеството от нас копнеят за повече време с такива персони, тъй като всекидневието ни става задоволително с напрежение с неприятните вести, непрекъснатия стрес и всички задания, които се натрупат. И в случай че желаеме всичко това, е нужно да прекарваме повече време с представителите на тези три зодии: 
Везни
 Зодията, която няма никакви проблеми да моли за помощ Зодията, която няма никакви проблеми да моли за помощ
Има някои зодии, които в никакъв случай не биха помолили за помощ. Дори да им е доста мъчно, те ще предпочетат да се оправят сами с сложните утолен...
Везните градят мир и естетика цялостен живот с близките и със себе си. Те търсят пътя на медиацията. На млади години може да са били клюкари и да са са въвличали в драми и обстановки, само че пораствайки, те надскачат тези неща. Успяват да доближат до такова равнище на дипломация, че да звучат като същински политици в отговорите си – не заемащи нито една страна.
Водолей
Водолеите постоянно са „ над нещата “. Рядко ще се случи драма или обстановка да бъде забавна за Водолея. Има толкоз доста неща да се свършат, за това ли ще мислят?! Една от тайните на Водолея е, че те не се ограждат с хора, които са дребнави и досадни и не ги завличат в такива обстановки. Друга е, че те рядко клюкарят. 
Риби
 Зодиите, които са най-здраво стъпили на земята Зодиите, които са най-здраво стъпили на земята
Много е типично да чуваме високопарни думи от редица хора в нашето всекидневие - политици, мениджъри, водещи... Всички приказват какъв брой са в...
Рибите са най-миролюбивият знак. Те не обичат експанзия, драма или раздразнение. Просто, съгласно тях, не си заслужава. Те си живеят живота, обичат околните си и работят да осъществят фантазиите си. В множеството случаи, те виждат какво вършат хората, само че го пропущат да мине. Колкото по-пасивни са, толкоз повече хората стартират да си мислят, че могат да прескочат някои граници и да натискат Рибите. Когато прекалят, Риби реагира стремително и ненадейно, тъй че скоро никой да не посмее да ги закача още веднъж.
Съгласни ли сте с нашия лист? Имате ли другари, които дават отговор на описанията нагоре? Или може би самите вие сте такива? Споделете с нас в мненията. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР