Имаме нужда от бързи и решителни действия. Важно е че

...
Имаме нужда от бързи и решителни действия. Важно е че
Коментари Харесай

Мария Габриел: Имаме нужда от бързи и решителни действия срещу COVID-19

Имаме потребност от бързи и решителни дейности. Важно е че веригите на доставка на персонални защитни средства би трябвало да са в Европа. Следващите години би трябвало да си върнем автономността. Това съобщи в утринния блок на БТВ Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова, еврокомисар по нововъведения, научни проучвания, просвета, обучение и юноша.

"136 научни организации в Европа търсят ваксина и нови лекувания против COVID-19 ", разкри Габриел.



"Няма някой, който да не си задава въпроси за ковид - значимо е да носим персонална и групова отговорност. Да използваме нивите технологии, с цел да ограничим контактите ", прикани българския еврокомисар.

"В моя екип няма позитивни проби за ковид. Важно е да продължим работа – това се чака от Европейската комисия ", добави още тя.

"Наистина ли в тази обстановка би трябвало да се не разрешава пътуването – това не би трябвало ли да е персоналната ни отговорност? Естествено, че не е целесъобразно да се пътува. Никой не е забранил свободното придвижване, само че има и строги ограничения за карантина ", разкри Габриел.

Трета жертва на ковид у нас. Има и още двама инфектирани

"Тази седмица обръщам внимание на дребните компании и стартъпи – 164 милиона евро се дават, кандидатствайте до петък с изпреварващи хрумвания за ковид, лекуване и лекарства ", моли българския еврокомисар.

"България беше измежду първите, които реагираха за онлайн обучение. Имаме добра база и благодаря на платформите ", приключи Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:



Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР