Имаме новина за най-нетърпеливите фенове на дългоочакваната продукция Цар Лъв.

...
Имаме новина за най-нетърпеливите фенове на дългоочакваната продукция Цар Лъв.
Коментари Харесай

Стартира продажбата на билети за най-величествената история тази година "Цар Лъв"!

Имаме вест за най-нетърпеливите почитатели на дълго чаканата продукция Цар Лъв. От през днешния ден, 24 юни, всички фенове ще могат да запазят местата си в киносалоните и да са сигурни, че ще бъдат измежду първите, посетили лъвските земи в африканската савана. И още нещо – Цар Лъв ще зарадва всички със специфичните си предпремиерни прожекции в определени кина на 18 юли.

Една от емблемите на Дисни се завръща все по този начин величествена и в това време доста друга. И идва ред на публиката да стане очевидец на новия живот, който целият креативен екип вдъхна на неостаряващия Цар Лъв. По мотив предварителната продажба на билети и предпремиерните прожекции на кино лентата Дисни ни изненада с нови материали, които разкриват още от това, което ни чака и усилят нетърпението ни.

На фона на въздействащата тирада на Муфаса и картината, запечатала се в съзнанието на дребни и огромни, за пръв път чуваме и емблематичната мелодия на Can You Feel The Love Tonight. Песента, трансформирала се в едно от най-знаковите творби на Елтън Джон, се завръща с нов аранжимент, само че не по-малко вдъхновяваща, с помощта на зашеметяващото осъществяване на Бионсе и Доналд Глоувър, прочут като рапъта Childish Gambino. Двамата актьори влизат в функциите на Нала и Симба и дружно с всички останали артисти трансформират Цар Лъв във филм със специфичен заряд. С голямо неспокойствие и все по-малко самообладание чакаме кино лентата, дело на режисьора и сценарист Джон Фавро, който е основател на феномена от 2016 година Книга за джунглата. Остана по-малко от месец до грандиозното кино премеждие!

Нека дружно отдадем респект на Цар Лъв на 19 юли в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия и предпремиерно на 18 юли.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР