“Имаме напредък с ГЕРБ. Тази сутрин говорихме, че имаме еднакви

...
“Имаме напредък с ГЕРБ. Тази сутрин говорихме, че имаме еднакви
Коментари Харесай

ПП-ДБ: Имаме напредък с ГЕРБ, ще изслушаме Димитър Радев за БНБ

“Имаме прогрес с ГЕРБ. Тази заран говорихме, че имаме идентични визии забюджета. Обсъждахме и регулаторите и регионалните шефове, като за Пловдив и София се избраха за регионални шефове хора, които не самного огромни партийни дейци, а специалисти.Целтабе да покажем на двете партийни групи какъв е метода за действане и за другите области. ”
Това съобщи съпредседателят на ППКирил Петков.

Петков изясни, чеза регулаторите са разискали развой. “Ние следобяд ще изслушаме Димитър Радев за Българска народна банка, ще дадем опция на всички наши депутати да зададат въпрос към него, с цел да сме сигурни, че целите са общи и, че Еврозоната ще бъде голям приоритет. ” - сподели още Петков.

“Ще имаме оценка на всеки един претендент, тъй че крайният резултат да е по-добър в случай че единствено една партия взе участие в нейния избор ”, добави той, като посочи, че иДимитър Главчев ще бъде изслушан за шеф на Сметна палата.

“Хубавото е, че другите депутати имат експертност по другите тематики, тъй че ще може всеки експерт по съответния регулатор да зададе своите въпроси. ” - уточни Петков.

Относно ръководителите на парламентарните комисииКирил Петков съобщи, че там тежестта би трябвало да е на ГЕРБ,след катов изпълнителната власт по-голямата тежест е тяхна. “Така ще има положителен резултат на конкуренцията и колаборацията сред двете партийни групи. Комисията по европейските въпроси най-вероятно ще бъде при нас, а огромното болшинство ще бъде при тях ”, разяснява още съпредседателят на Политическа партия.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР