Имаме над 5500 подписа от цялата страна, имаме широка обществена

...
Имаме над 5500 подписа от цялата страна, имаме широка обществена
Коментари Харесай

От Инициативния комитет за Десислава Иванчева се регистрираха в ЦИК

Имаме над 5500 подписа от цялата страна, имаме необятна социална поддръжка. Всъщност тази поддръжка е освен в отбрана на Десислава Иванчева, само че и на гражданското общество, чиито права бяха потъпкани с ареста на Десислава Иванчева и Биляна Петрова. Това съобщи пред публицисти Русислава Захариева от инициативния комитет в поддръжка на някогашния кмет на "Младост ", които се записаха в ЦИК за европейските избори, съобщи кореспондент на Novini.bg.

,,С внасянето на тази подписка се надяваме да завоюва място в Европейския парламент и оттова да пази правата на гражданите'', добави още тя.

,,Ще желаеме от съда Десислава Иванчева да бъде подложена на полиграф, като от наша страна към този момент имаме обезпечена компания. Ако не я позволен до изборите, ще желаяме точно това от съда - да мине на полиграф в ареста или пандиза, с цел да бъде уверено обществото, че тя не е направила това закононарушение, за което е обвинена'', сподели пред публицистите Петър Кърджилов, също от инициативния комитет.

На въпрос по какъв метод Десислава Иванчева ще води акцията си Кърджилов съобщи, че "ще бъде открит метод ".

,,Надяваме се съдът да допусне госпожа Иванчева да се състезава наедно с другите участници, защотото по подписи съвсем настигнахме Българска социалистическа партия, на трето място сме. Подкрепата е доста категорична'', добави още той и уточни, че през днешния ден или на следващия ден Иванчева ще бъде преместена в София, тъй като ѝ предстоят прегледи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР